internet sitesi nasıl açılır? Hemde bedava

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
emreata87
02-05-2017, 16:42   |  #1  
emreata87 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2017

internet sitesi nasıl açılır? Hemde bedava 

Günümüz bilişim çağı , ücretsiz site kurmak yada eski myspace sayfası, facebook sayfası gibi web sitesi kurma konusunda dünyada birbirleri ile yarışan birkaç firma var. Bunların en etkini wix gibi duruyor. Çok araştırırdım ama Türkçe destek birimleri yoktu, arkadaşım bir mail atıyorum 3 gün sonra cevap İngilizce geliyor demişti. Bu durum 3 sene önceydi tabi. Şimdi geçen bizim akrabanın börekçi dükkanı için web site ihtiyacı oldu. Kime sorsak 300 500 tl fiyat veriyor. Ama yazılımlar scriptler falan darma duman. Adamlar ne seo biliyor ne optimizasyon.

wixsitekur.net diye bir şey keşfettim bu bildiğimiz wix'in Türkiye kolu. Mail attım bilgi almak için anında cevap verdiler bende şaşırdım. Arkadaşın verdiği bilgiye göre. wixsitekur.net'e girince abone oluyormuşuz. Sonra temalar önümze geliyormuş, hepside hazırmış, istersek kendi resimlerimizi ekleyebiliyor muşuz. Hazır bedava website şablonları ayrı bir efsane, aynı temaya Türkiye de site yaptırmaya kalksam hosting, domain, seo derken 2000 tl cepten para çıkardı. Ama bu wixsitekur.net denilen şeye abone oldum siteyi kurdum domain alayım dedim, domain 1 sene , hosting ise sınırsız bedavaymış. E - Ticaret site şablonları çok modern. Bu adamlar bu işi nasıl yaptı, neden bu kadar ucuz onuda anlamış değilim. Herhalde milyonlarca aboneleri olduğu için. Artık kim abone olsa kardır modunda takılıyorlar.

Biraz kurcaladım, çok güzel uygulamalar var, tek tuşla forum, tek tuşla site haritası eklemek, kafa karıştırıcı kodlar ile uğraşmıyorsunuz.

Meraklısı girip inceleyebilir iyi akşamlar