İnternette Gezinirken Ekran Gidiyor

HPQ-User
03-05-2010, 21:30   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 28
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

 

child sormuş:
İnternette Gezinirken  görüntü gidiyor  Gidiyor 3 aydır böyle bir sorunum var anakart ram değistirdim ekran kartsız denedim power supply orjinal 350 watt olanı taktım yine sorun cözülmedi ara ara birden görüntü gidiyor kasa çalısıyor ama görüntü yok kasa aşırı gürültülü çalısmaya başlıyor yardımcı olursanız cok sevinirim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Intel DG33FB Anakart
Intel E7200 2.53 Ghz İşlemci
2 Gb 800 Mhz Kingston ram
500 gb seagate hdd
asus vento case
lg dvd-rw
ati 4830 sapphire ekran kartı
500 watt high power power supply
samsung 203b 20 inç monitör

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.30729; FDM; .NET CLR 3.5.30729)

Huzzia
04-05-2010, 00:05   |  #2  
Huzzia avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
144 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Power Supply de sorun olabilir mi aceba , elektrikler aniden gidip geldiğinde aynı sorun olabiliyor yani bir elektrik arızası voltaj düşüp yükselmesi gibi bir sorun olabilir eğer öyleyse dikkat et büyük sorun çıkartabilir her an...

ast1gmat
09-05-2010, 12:08   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı anlatayım ;
bu sorun olmadan 3 gün önce ekran kartım yandı bende onboard kullanmayabaşladım daha sonrada PC açılıp 10 dk sonra ekran gitmeye başladı sesve görüntü yok ama kasa aynen devam ediyordu daha sonra tüm parçalarısöktüm ve yeniden topladım ve Power Supply nin fanının da yanmışolduğunu soğutmadığını gördüm ve PC yi tekrar açtım PC nin ses vegörüntü gittiğinde baktım ki Power alevler içinde bende Power in fanınıdeğiştirdim ve şuan da hiç bir sorunum yok.

Bu çözümü deneyen arkadaşlar sonuçu yazabilirse bende emin olacağım şimdiden teşekkür ederim umarım sorununuz çözülür.

turkishson
16-06-2010, 10:13   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

yok herseyi denedim yine aynı yine görüntü gidiyor işlemci ram anakart hdd kasa değiştirdim yine görüntü gidiyor bir türlü çözemedim sorunu arkadaslar