İnternetten sıkça alışveriş yapanlar buraya

CHIP Online
14-11-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternetten sıkça alışveriş yapıyorsanız, PayPal'ın bu ödüllü yarışması tam da size göre olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/int ... r-buraya_36975.html

5 Kasım 2012 ile 15 Aralık 2012 tarihleri arasında PayPal'ın resmi Facebook sayfası üzerinden oynanabilecek Tahminatör oyunu ile katılımcılardan her hafta ilk 5 içerisinde yer alan PayPal kullanıcıları 50 TL;  oyun sonunda yapılacak çekilişle de belirlenecek PayPal hesabına sahip 5 kişi 1.000 TL kazanma şansı yakalayabilecek.


Katılımcıların hepsine çeşitli ödüller verilecek oyunda yarışmacılar, PayPal'ın uluslararası iş ortaklarının sunduğu ürünlerin fiyatlarını tahmin edecekler. Kullanıcılar tek başlarına tahmin yürütebilecekleri gibi , online alışveriş deneyimlerini başka kullanıcılarla yarışarak da test edebilecekler.


Karakterlerini seçip istedikleri şekilde kişiselleştiren kullanıcıların katılacağı oyunda, kullanıcılar gösterilen ürünlerin fiyatlarını bilmeye çalışırken birbirleriyle yarışacak ve en çok bilen, en yakın tahmin yapan, en çok puanı toplayan herkesin ödül kazanma şansı olacak.


Yarışmaya katılmak için kullanıcıların &lt;span style="text-decoration: underline;">PayPal'ın Facebook sayfasını</span> ziyaret etmeleri gerekiyor.

Tüm Konu: İnternetten sıkça alışveriş yapanlar buraya

Kaynak: www.chip.com.tr