İntifada1453

Koop
29-04-2017, 18:07   |  #1  
Koop avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017


İntifada1453 sitemiz 2012 yılından beri internette dosya indirme,bilim-teknoloji ve ipuçları yayımlayan, kullanıcılarına en iyi hizmeti daima güncel olarak sunan ve herkes tarafından sevilmiş,benimsenmiş bir sitedir.
Sitemizi kullanarak Full Programve katılımsız oto kurulumlu programları ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.Bunların yanında yine Videolu Eğitim Setleri, Görsel Eğitim Seti ve Full Arşivler'i sitemizde paylaşıyoruz.
Sitemiz kurulduğu zamanlarda genelde Sosyal Medya Uygulamaları üzerine paylaşımlar ve ipuçları ile bilgilendirmeler yaptık.Daha sonra program ve Full Oyun İndir kategorileri üzerinde çalışmalar başlattık.

4 senedir hizmet verdiğimiz sitemizde daha geniş kategorilerde çalışmalara başladık.Film İndirkategorisini açtık ve her hafta yayınlanan seçtiğimiz güzel dizileri ve Yabancı Dizi İndir kategorimizde de yabancı dizileri indirme linkleri ile beraber paylaşmaya başladık.
İntifada1453 olarak çeşitliliğimizle biz de bu alemde yerimizi kaptık.Sitemizde Android Oyunları , Android Uygulamaları ve Film İndirme kategorilerimizde de dosyalarımızı her türden yayımlıyoruz.
Siz de bizi www.intifada1453.org adresimizi takip ederek hergün yayımladığımız Android Uygulama ve Oyunlara,Full Ücretsiz ve HD Filmlere,Tamsürüm Bilgisayar Oyunlarına ve Full Katılımsız Orjinal Türkçe Programlara ulaşabilirsiniz..