iOS 6 hangi yenilikleri sunuyor?

CHIP Online
14-09-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak olan iOS 6'nın en önemli yeniliği ve fazlası haberimizde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ios ... -sunuyor_35908.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

&lt;span style="text-decoration: underline;">iPhone 5</span>'in tanıtılması ile beraber daha önce tanıştığımız iOS 6'yı daha yakından görmüş oldu. iPhone, iPod Touch ve iPad'deki App Store uygulamasını yenileyen iOS 6, uygulamalar arasında dolaşmak için de yeni bir mekanizma sunuyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">19 Eylül'de kullanıma sunulacak olan iOS 6</span>'da kullanıcıların en önemli nokta, App Store'un yeni tasarımı olacak gibi görünüyor. Yeni App Store uygulaması, uygulamanın ana ekranındaki "Kategoriler" düğmesini kaldırarak yerine yeni "Genius" ("Dahi") düğmesini getiriyor. Bu önemli bir değişiklik çünkü, yeni Genius düğmesi sizi kategoriler yerine Apple'ın önerilerine yönlendiriyor. Uygulama sayısı 700 bini aşan App Store'da böyle bir keşif yöntemi için doğru zaman gibi görünüyor.


Kartlı gezinti işlevi de uygulamalar arasında dolaşmayı kolaylaştırıyor. Bu yeni işlev, geliştiricilerin "Uygulama Mağazası Optimizasyonu"na odaklanmasını gerektirecek gibi görünüyor. Web geliştiricilerinin SEO'ya (arama motoru optimizasyonu) dikkat etmesi gibi. Yeni özelliklerin uygulama puanlarını nasıl etkileyeceği, iOS 6 kullanıma sunulduğunda anlaşılacak.


Tüm Konu: iOS 6 hangi yenilikleri sunuyor?

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr