iOS 6'nın çıkış tarihi ve geleceği cihazlar

CHIP Online
13-09-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5 tanıtıldı, peki iOS 6 ne zaman bizlerle olacak ve hangi cihazlara sunulacak? İşte cevap!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ios ... cihazlar_35906.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Apple'ın yeni telefonu &lt;span style="text-decoration: underline;">iPhone 5</span> için hop oturduk, hop kalktık ve cihaz dün Türkiye saati ile &lt;span style="text-decoration: underline;">20:00'da başlayan etkinlikte</span> görücüye çıktı.


Etkinlikte iPhone 5'in yanı sıra pek tabii birçok diğer Apple ürünü de sergilendi. Nitekim en çok dikkat çeken yeniliklerden bir tanesi iOS 6 oldu, zira birçokları tarafından yeni bir işletim sisteminin zamanı çoktan gelmişti. İlk defa bu yılın başlarında WWDC'de yapılan bir etkinlikten firma tarafından duyurulan iOS 6'nın 19 Eylül tarihinde kullanıma açılacağı onaylandı. 200'den fazla farklı özelliğe sahip olacak olan iOS 6, iPhone 4S, 4, 3GS, iPad 2, yeni iPad ve iPod Touch sahiplerine ücretsiz bir şekilde kurulma imkanı sunacak.


iOS 6'nın dün akşam ortaya çıkan özelliklerinden bazılarıysa şöyle; yeni GPS ve harita özellikleri yazılıma eklendiği gibi, Safari web tarayıcısı da artık tam ekran olarak çalışabiliyor. Telefona cevap vermediğimiz zaman, arama yapana otomatik SMS gönderme seçeneği, dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor.

Tüm Konu: iOS 6'nın çıkış tarihi ve geleceği cihazlar

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr