iOS 7.1'de hangi yenilikler var?

CHIP Online
12-03-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dün yayınlanan iOS 7.1, iPhone ve iPad kullanıcılarına ne gibi yenilikler getiriyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ios ... kler-var_45900.html

Resimlerle: MWC 2014'ün en iyi 25 cihazı!

Dün yayınlanan iOS 7.1 güncellemesi, tasarımı baştan aşağı yenilenen iOS 7'ye ihtiyacı olan değişiklikleri sonunda getirdi. Güncelleme, iPhone 5S, iPad Air ve iPad mini 2 sahiplerinin yaşadığı can sıkıcı sorunları nihayet çözüyor.


iOS 7.1, tasarımda da bazı faydalı değişiklikler yapıyor. Tasarım hala düz, ancak öncekine göre biraz daha yuvarlak kenarlı.


"Beyaz ölüm ekranı" öldü


iOS 7'deki en sinir bozan sorunlardan biri, giriş ekranının kilitlenerek "beyaz ölüm ekranının" karşınıza gelmesiydi. Bu durumda tek çare, telefonu baştan başlatmaktı. Apple, bu sorunun sebebini açıklamasa da iOS 7.1'le yaptığımız testlerde herhangi bir kilitlenme yaşamadık. Yine de bizce çok geç onarılmış bir sorun.


CarPlay ortaya çıktı


iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5'i uyumlu bir otomobille bir araya getirdiğinizde CarPlay'i kullanabiliyorsunuz. Listede şimdilik Volvo XC90 SUV, Mercedes-Benz C-Class ve Ferrari FF gibi otomobiller var. CarPlay, telefon, müzik, harita, mesaj ve üçüncü parti müzik uygulamalarını aracınızın içinde, dokunmadan veya otomobilinizin dokunmatik ekranı yoluyla kullanmanızı sağlıyor.


Tüm Konu: iOS 7.1'de hangi yenilikler var?

Resimlerle: MWC 2014'ün en iyi 25 cihazı!

Kaynak: www.chip.com.tr