iOS 7.1 hazır; İndirin!

CHIP Online
11-03-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple, iOS 7 için yayınlanan ilk büyük güncelleme 7.1'i yayınladı! Yenilikler ve fazlası haberimizde

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ios-7-1-hazir-indirin_45896.html

Resimlerle: İşte tasarımı baştan aşağı yenilenen iOS 7!

Uzunca bir süredir Beta aşamasında bulunan iOS 7.1 güncellemesi, Apple tarafından resmi olarak yayınlandı. Güncelleme iPhone, iPad ve iPod Touch modelleri için pek çok düzeltme ve yenilik içeriyor.


iOS 7.1 ile birlikte, çok konuşulan CarPlay özelliği de hayata geçirilmiş oluyor. CarPlay ile iOS 7 kullanıcıları, cihazlarını uyumlu otomobil modelleriyle birlikte kullanabiliyor. Apple bu özelliği, "Otomobiller için geliştirilmiş özel bir iOS deneyimi" olarak tanımlıyor. Şu an için bu özelliği sunan bir model henüz yollara çıkmış değil ancak 2014 içerisinde CarPlay ile uyumlu Ferrari, Honda, Hyundai, Jaguar, Mercedes ve Volvo modellerinin satışa sunulacağı biliniyor.


7.1 güncellemesi, daha hızlı animasyon ve geçişler, ufak tefek arayüz yenilikleri ve performans geliştirmeleri ile birlikte geliyor. Performans geliştirmelerinin özellikle iPhone 4 kullanıcılarını mutlu edeceği kesin. iOS 7'ye yükseltilen iPhone 4'ler, bugüne dek önemli performans sorunları yaşıyordu. 7.1 ile birlikte, iPhone 4 kullanıcıları daha akıcı bir iOS 7 deneyimine kavuşmuş oluyor.


iPhone 5S kullanıcıları, 7.1 güncellemesi ile birlikte yeni bir HDR moduna sahip oluyorlar. Siri, Face Time ve parmak izi okuma teknolojisi Touch ID'de de önemli iyileştirmeler göze çarpıyor.


iOS 7.1'i dilerseniz cihazınızın Güncelleme menüsünden, dilerseniz de iTunes üzerinden indirip kurabilirsiniz.

Tüm Konu: iOS 7.1 hazır; İndirin!

Resimlerle: İşte tasarımı baştan aşağı yenilenen iOS 7!

Kaynak: www.chip.com.tr