iOS 9.2 Beta 3 ve Public Beta 3 Güncellemesi Geldi

SeeTake
11-11-2015, 15:03   |  #1  
SeeTake avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2015

iOS 9.2 Beta 3 ve iOS 9.2 Public Beta 3 güncellemesi yayınlandı. Peki, iOS 9.2 Beta 3 nasıl yüklenir? Hangi modeller destekliyor? iOS 9.2 ile neler gelecek?
[?IMG]?
Apple, iOS 9.2 testlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iOS 9.2 Beta 2 ve halka açık iOS 9.2 Public Beta 2 güncellemesini yayınlayanApple, bugün de iOS 9.2 Beta 3 ve iOS 9.2 Public Beta 3 ile karşımıza çıktı.

Sistemde yaşanan çoğu sorunun çözüldüğü iOS 9.2 güncellemesi ile birlikte eski nesil olarak tabir edilen iPhone 4s modelinde gözle görünür performans artışının olduğunu sizlere daha önce aktarmıştık.

Final sürümüne adım adım yaklaştığımız iOS 9.2 güncellemesi ile aşağıdaki iyileştirmeler yapılacak. Tabii bu iyileştirmeler final sürümüne doğru çeşitlilik göstererek artacak.

- Apple Watch ile iPhone arasındaki müzik senkronizasyon sorunu çözüldü.

- Bazı arabalarda USB ile müzik oynatma bölümünde yaşanan sorun giderildi.

- Ağ ayalarında gecikmeler ve paket kaybını azaltmak için iyileştirmeler yapıldı.

- SFSafariViewController artık 3. parti uzantıları destekliyor.

- Safari'de çalışan herhangi uzantı SFSafariViewController üzerinde çalışacak. Safari View Controller Reload düğmesine uzun dokunarak içerik engelleyiciler olmadan masaüstü sitesi talebi yollama seçeneği eklendi.

iOS 9.2 Beta 3 güncellemesini alan modeller
iOS 9.2 Beta 3 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.

[?IMG]?

iOS 9.2 Beta 3 nasıl yüklenir?
iOS 9.2 Beta 3 güncellemesini; eğer cihazınızın UDID kaydı varsa ve iOS 9.1 Beta 2 yüklü ise Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 9.2 Public Beta 3 nasıl yüklenir?
Apple Beta Yazılım Programına Kayıt Olun
iOS 9.2 Public Beta 3 yüklemek için ilk yapmanız gereken Apple'ın Beta Yazılım Programına kaydolmak. Bunun için beta.apple.com adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli.

iOS Cihazınızı Kayıt Edin
Apple Beta Yazılım Programına kaydolduktan sonra iOS sekmesinde yer alan enroll your iOS Device bağlantısına tıklayın ve açılan sayfadaki adımlara geçin.

Cihazınıza Gerekli Profili Yükleyin
Yedekleme ve yedeği arşivleme işleminizi bitirdikten sonra iOS cihazınızdan bu bağlantıya tıklayın ve gerekli profili iOS cihazınıza yükleyin. Bunun için bağlantıya tıkladıktan sonra ekranınızda karşınıza çıkacak adımları takip etmeniz yeterli.