iOS cihazlarınızdan uygulama indirdikçe kazanma

Jitan
10-02-2013, 02:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

Merhabalar
 -Öncelikle bahsettiğim uygulama sahte/aldatmaya yönelik bir uygulama değildir. Sitem düzgünce çalışmakta ve Para kazandırmaktadır. Aldığım ödemelerin birkaçını koydum isterseniz tamamını koyabilirim.
 -Sistemin temel işleyişi referans sistemine dayanmaktadır ve ben siz üye olduğunda kazancımı arttırmaktayım. Fakat bu demek değildir ki sizde kazanmayacaksınız.
 -Dediğim gibi karşılıklı kazanç sistemine dayanmaktadır. Ben size gelir kapısı sunuyorum beğenen dener.İyilik yapmak isteyenler de referans olur.
 -Temel anlamıyla üye olup biraz uğraştığınızda 5-10 $ arası bir kazancı direk elde edebilir. Daha sonrasında şirketin anlaşmalarına göre ara zamanlarda kazanmaya devam edebilirsiniz.
 -Referansım ile kesinlikle üye olmak zorunda değilsiniz. Fakat üye olmanız size cüzi bir miktar kazandıracak birnevi başlangıç hediyesi.
-iOS içerisindeki para kazandıran uygulamalar arasında en yüksek ödemeye sahip uygulama budur.
--------------------
Merhaba arkadaşlar IOS işletim sistemi cihazlar (iPad iPhone iPod) için sadece uygulama indirip çeşitli hediyeler kazanabileceğiniz yada paypal'a nakit para olarak aktarabileceğimiz bir uygulama'yı paylaşmak istiyorum.

Üstelik elimde ekstra kazanç sağlamak için de hiçbir yerde bulamayacağınız bir yöntem var ! Onu da aşağıda resimlerle anlatacağım

Peki önce neler kazanabiliriz bir bakalım ?
Aldığımız puanlara göre ödüller değişiklik göstermekte ödüllerin bir kısmı bunlar :

Gördüğünüz gibi ister nakit olarak ya da isterseniz Angry Birds gibi birçok uygulamayı da alabiliyoruz puanlarımızla..
Gelelim nasıl kullanacağımıza Bu kısım çok önemli aşağıdaki linki SAFARİ tarayıcımza giriyoruz. Diğer programları kullanmayın
https://featurepoints.com/r/5U2WS3
böylece benim referansım olarak üye oluyorsunuz ve 0 puandan başlamak yerine 50 ekstra puanla hemen kazanmaya başlıyorsunuz.Facebook twitter'da beğene tıklayıp ekstra 30 puan daha alacaksınız hiçbirşey yapmadan
Daha sonra en az 90 puan veren uygulamaları sadece telefonunuza indirerek ve onları 30 sn'cik açık tutarak.daha 5-6 uygulamada hemen bir angrybirds kazanabilirsiniz.

isteyenler referans girmek zorunda değil tabii ki.
Kayıt olurken sözlşme kabul etme yerinin üstünde refer kod isteyecektir.[COLOR="DarkRed"]5U2WS3[/COLOR] yapıştırırsanız hem siz hem ben kazanmış oluruz.

Ayrıca sizde daha sonra kendi referans kodunuzu tanıdığınız insanlara dağıtın böylece onların kazancının yarısını siz de kazanacaksınız.

Sonraki adımlar bu şekilde ->
1. Bu adrese giriyoruz.
https://featurepoints.com/r/5U2WS3

2. Lets Go yazan yere basıyoruz


3. Yükle'yi seçiyoruz






------------------------------------------------------------


Buraya kadar yüklemeyi hallettik normal bir şekilde Uygulamaları indirdikçe yanlarında yazan kadar puan kazanacağız sadece tek ufak bir şart var uygulamayı 30 sn kadar açık kullanmak.. başka hiçbir işleme gerek yok bu kadar basit

Ama farkedeceksiniz ki uygulamalar az gelecek daha fazla kazanmak için bir ufak hileye başvuruyoruz telefonumuzun ip'sini değiştirip dünyadaki birçok ülkenin kampanyalı uygulamalarını indirip daha fazla kazanabiliriz..

Bunun için AppStore'dan VPN One Click Proffesional Programını indiriyoruz anlatımı aşağıda

resimlerin 1-2 tanesi hariç hepsi benim kendi telefonumla çekildi sizin de yukarıda gördüğünüz gibi 1 saatte tam 2212 puan kazandım. üstelik sadece daha ilk gün.


------------------------------------------------------------

[SIZE="4"]Adım 7 -> Bende sonlanma tarihi yazan yerde 7 günlük deneme sürümünü aktif edin. Feature points'te olduğu gibi bir profile eklemek isteyecek yükleyin.

Daha sonra elle 7 günlük deneme bitince elle VPN eklemeyi de öğreteceğim şimdilik bu program işimizi görecektir [/SIZE]

[SIZE="4"]Buradan sonra VPN kullanarak diğer ülke tekliflerine nasıl bakarız onu göstereceğim[/SIZE]

[SIZE="4"]Yukarıdaki adımları uyguladıysanız aşağıdaki VPN'lerden birini seçin ve VPN'i aktif konuma getirin[/SIZE]

[SIZE="4"]Son olarak böyle bir ekran çıkacak ve Bağlantı süresi yazıyorsa tamam demektir o ülkenin tekliflerini de denemeye devam edebilirsiniz[/SIZE]


Bu da şu ana kadar aldığım ödemelerin listesi :