iPad 3 "aklımızı başımızdan alacak" mı?

CHIP Online
06-03-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın kurucusu Wozniak'a "iPad 3 nasıl olmalı?" dediler, işte bu ilginç yanıtı aldılar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipad ... lacak-mi_32398.html

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!

Hüseyin Cem Köylü

Apple'ın CEO'su Tim Cook, şirketin "aklımızı başımızdan alacak ürünler" üzerinde çalıştığını söylemesinin üzerinden henüz bir hafta bile geçmemişken, Apple 7 Mart'ta yapılacak etkinlik için davetiyeler göndermeye başladı. Herkesin beklentisi bu etkinlikte üçüncü jenerasyon iPad'in tanıtılması.

Eski CEO Steve Jobs'un 2010 yılında iPad'i ve 2011 Mart'ında iPad 2'yi tanıttığı San Francisco'daki Yerba Buena Center'da yapılacak olan etkinlikte yeni CEO Tim Cook tanıtımı yapacak.

Analistlerin yeni iPad'den beklentileri: 4G, daha hızlı işlemci ve daha yüksek çözünürlüklü -büyük ihtimalle Retina display teknolojili- ekran ve iPhone 4S'ten Siri... Peki ya bunlar "aklımızı başımızdan almaya" yetecek mi? Analist Shaw Wu'ya göre evet... "iPad 3 "akılları baştan alan" bir ürün olabilir. Duyumlarımıza göre ana özellik 4G LTE desteklemesi olacak, bu sayede kablolu bağlantılar kadar iyi ve güçlü bir internet bağlantısıyla kullanıcılara en iyi web deneyimini sunabilecek" diyor Wu.

Şimdi de gelin, yeni iPad'in nasıl olması gerektiğini, Apple'ın efsane isimlerinden Steve Wozniak'tan dinleyelim... Haberimizin ikinci sayfasında...


Tüm konu: iPad 3 "aklımızı başımızdan alacak" mı?

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni iPad, eski modellerinden çok mu farklı olacak?

erkan1994
07-03-2012, 15:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

öle çok çok inanılmz maceralarla büyük atılımlar mı olmaz yapamaz değil ama yapmaz apple hiç bir zaman yeniliğin öncüsü olmadı ve hatta herkese patent davaları açarak şu aralarda teknolojiyi durudurmaya sindirmeye geri püskürtmeye çalışıyor ama bunlar boşuna ey apple efendi.yeni ipad 3 den de öle ipad 2 den çok çok üstün süper yeniliklerle gelmeyeceğini düşünüyorum ama tabiki yanıladabilirim ancak son gün bugün yapılıcak yerde yani apple ın yerin dibinde gel cehenneme gel apple birlikte gidelim şerefsiz elma kurt dökümü kurtlu elmalar.ne olucak başka microsoft ise benim gözümde apple ne kadar değerlenirse değerlersin isterse şann ı şunu mil yar trilyonlar etsin tek yenilik değişim yapan bir firma var o da MİCROSOFT bu kadar söylüyorum ve bitiriyorum şımarık apple'a da ders olur umarım