iPad alacakların kafası karışık. Nedeni ise

CHIP Online
12-09-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPad satın almak isteyenler, bu iddiaya göre onu satın almaktan "bir süreliğine" vaz geçiyorlar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ipa ... deni-ise_35845.html

Resimlerle: Microsoft Surface: Geleceğin arayüzü

Windows 8 ve Windows RT sürümlü Surface'in piyasa sunulmasına 7 haftadan daha az bir süre kala iPad almayı düşünenlerin kafası karışmış bir durumda. Görünüşe bakılırsa bazı kullanıcılar Surface'i beklemeyi tercih ediyorlar - en azından Windows 8 bir yazılım geliştiricisine göre.


Bu gün Waikato Times'ta  yazılan bir makaleye göre Yeni Zelanda  merkezli yazılım şirketi olan Marker Metro kurucularından Ben Gracewood, önümüzdeki yıl 25 ila 50 arasında Windows 8 uygulaması geliştireceklerinden bahsetti.


Gracewood açıklamasında:


"Ben Microsoft'un Surface duyurusunun çılgınca olduğunu düşünüyordum. Çünkü çıkış tarihi ve fiyatı belli değil. Ancak bu duyurudan sonra iPad satın almak isteyenlerin Surface çıkana kadar alışlarını ertelediklerini gördüm" dedi.


Makalede ayrıca Enlighten Designs icra kurulu başkanı olan Damon Kelly'de Windows 8 tabanlı cihazlar için 100 uygulama geliştireceklerini açıkladı. Surface'de olan gelişmelerden haberdar olmak istediklerini de sözlerine ekledi.


Apple'ın 9.7 inç'lik iPad'i Mart ayında piyasa süreceği iddia ediliyor. Bu söylentiler sonbahar aylarında (veya belki de bugün) daha küçük bir iPad ile tanışacağımız habercisi gibi.


Bu arada, Microsoft Surface'in viral reklamları, Los Angeles sokaklarını süslemiş durumda. Surface Facebook sayfasında yayınladığı fotoğraflarda ki "Click in" sloganı ise dikkat çekiyor.

Tüm Konu: iPad alacakların kafası karışık. Nedeni ise

Resimlerle: Microsoft Surface: Geleceğin arayüzü

Kaynak: www.chip.com.tr