iPad bu kez sonuncu olabildi!

CHIP Online
11-03-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çoğu testte hep "en iyisi" seçilen iPad, bu ilginç testte ancak sonuncu olabildi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ipa ... olabildi_39018.html

Resimlerle: 2012'nin en kayda değer 10 tableti

Akıllı telefon ve bilgisayar alternatifi tabletler piyasaya çıkalı uzun zaman oldu. Bu süreçte birçok arıza, bozulma gibi durumlar da fazlasıyla deneyim edildi. Zamanında kendi bilgisayarını kendi toplamış nesil, elbette tabletleri bozulduğunda da aynı işleme başvurdu; yani cihazın içini açarak kendisi tamir etmeye çalıştı.


Bu sınıfta hangi tabletlerin daha başarılı olduğunu araştıran iFixit, son model teknoloji ürünlerini "kendin tamir et" değerlendirmesine soktu. Değerlendirmeye göre iPad ve Surface Pro, profesyonel yardım almadan en zor tamir edilen iki isim oldu. iFixit'e göre bunun nedeni, cihazları tamir ederken pilleri çıkarmakta yaşanan zorluk ve tamir esnasında bu iki cihazın kırılmaya epey meyilli olması.


Listenin en başarılı ismi, aldığı 9 puanla Dell'in XPS 10 tableti oldu. XPS 10'u takiben Amazon Kindle Fire, Galaxy Tab 2 ve Motorola Xoom gibi Android tabletler, kullanıcılardan iyi puanlar almış durumda. Surface RT, Kindle Fire HD 8.9" ve Nexus 10 ise "kendin tamir et" testinde fena iş çıkarmayan diğer tabletler...

Tüm Konu: iPad bu kez sonuncu olabildi!

Resimlerle: 2012'nin en kayda değer 10 tableti

Kaynak: www.chip.com.tr