iPad için Yandex arama uygulaması

CHIP Online
23-11-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yandex, bu çok popüler platform için yeni arama uygulamasını yayınladı! İşte sundukları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ipa ... gulamasi_37141.html

Yandex iPad için geliştirdiği arama uygulamasını kullanıcıların hizmetine sundu. Tabletler için optimize edilmiş kullanıcı dostu bir arayüzüne sahip olan uygulama, iPad kullanıcılarına internette hızlı ve rahat bir arama deneyimi sunuyor.


iPad'lerini kullanarak akıllarına gelen sorulara Yandex'le cevap bulmaya çalışan kullanıcılar, buldukları web sitelerini, arama sonuçları sayfasından ayrılmadan ziyaret edebiliyorlar. Yandex arama uygulaması, her sayfayı yeni bir sekme olarak açıyor ve sekmeler ile arama sonuçları sayfası arasında aynı ekran içerisinde gidip gelmeye imkan sağlıyor.


Yandex arama uygulaması, kullanıcıların bazı sorularına ise doğrudan cevap verebiliyor. Örneğin, bir ATM'ye ihtiyacı olan bir kullanıcı, etrafındaki tüm ATM'leri haritada görebiliyor veya Amsterdam nasıl bir yerdir diye merak ediyorsa, iPad'inin ekranından şehrin resimlerine bakabiliyor.


Yandex'in yeni uygulaması, arama motorunun "kullanıcının niyetini anlama" yeteneğini geliştirmeye yönelik çalışmaların bir parçası olarak geliştirildi.


Uygulamanın beta sürümü, ücretsiz olarak App Store'dan indirilebilir.

Tüm Konu: iPad için Yandex arama uygulaması

Kaynak: www.chip.com.tr