iPad'inizi ve iPhone'unuzu hayata döndürün!

CHIP Online
04-10-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eski iPad'iniz veya iPhone'unuz yavaşladı mı? İşte ona yeni bir hayat vermenin en kolay yolları!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ipa ... dondurun_42984.html

Resimlerle: En Ünlü 10 Sahte iPhone

Hala bir iPhone 4 mü kullanıyorsunuz? iPad 2'den yükseltmediniz ve buna pişman mısınız? Cihazınız yavaşladıysa ve eski verimliliğini kaybettiyse yalnız değilsiniz. Sonuçta bu cihazları üreten firmalar onların uzun ömürlü olmasını istemiyorlar. Ancak iOS cihazınız sağlamsa, yenisini almanıza henüz gerek yok. Birkaç basit işlemle onu ilk, hızlı zamanlarına geri getirebilirsiniz.


Aşağıdaki ipuçlarının iPad'inizi veya iPhone'unuzu yeni nesil bir Apple cihazına dönüştüreceğini iddia etmiyoruz, ancak bir miktar iyileşme sağlayabilir ve sizi gereksiz yere para harcamaktan kurtarabilir.


iOS'u yükseltmeli mi, yükseltmemeli mi?


Bu konudaki fikirler oldukça farklı, bazıları varolan iOS sürümünü korumamızı önerirken, bazılarına göre yükseltmek en iyi fikir. Özetlemek gerekirse yapmanız gereken, sahip olduğunuz iOS cihazına göre değişiklik gösteriyor.


iOS'un yeni sürümleri hoş görünümlü olduğu kadar faydalı işlevlere sahip, ancak bunlar eski cihazlarda yeteri kadar hızlı çalışmayabiliyor. İlk iPad'e iOS 5'ten sonrasını yüklemenizin imkanı yok, dahası tablet iOS 4 ile daha iyi çalışıyor. iPad 2 ise iOS 6'ya yükseltilebiliyor, ancak onun yerine iOS 5'le kullanmanızı öneriyoruz.


Benzer durum iPhone için de geçerli. iPhone 4'ünüz varsa iOS 7 sizin için en iyi seçenek olmayabilir.


Tüm Konu: iPad'inizi ve iPhone'unuzu hayata döndürün!

Resimlerle: En Ünlü 10 Sahte iPhone

Kaynak: www.chip.com.tr