iPad kullanıcıları MS Office'e kavuşuyor!

CHIP Online
18-03-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPad kullanıcılarının çok uzun süredir bekledikleri bir uygulama daha, nihayet geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ipa ... avusuyor_46034.html

Resimlerle: Çinlilerden iPad taklidi inanılmaz iki cep!

Microsoft'un, iPad kullanıcıları için MS Office sürümü hazırladığı bir süredir kulaktan kulağa dolaşıyordu. iPad sürümü için oldukça geç kalan Microsoft'un bu hatasını, 27 Mart'ta düzenlenecek Microsoft etkinliğinde yapacağı duyuru ile gidermeye çalışacağı konuşuluyor.


Microsoft'un yeni CEO'su Satya Nadella'nın ilk kez sahneye çıkacağı etkinlikte, bulut bilişim ve mobil konseptinin odak noktası olması bekleniyor. iPhone'daki MS Office uygulamasına benzeyeceği düşünülen iPad Office yazılımının iPad için çok daha zengin özelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Ayrıca, kullanıcılar uygulamayı çalıştırabilmek için Office 365 aboneliği açmak zorunda kalacaklar ki, bu da Microsoft'un Apple müşterilerine doğrudan ulaşabilmesi anlamına gelecek.


Etkinlik sırasında tüm basının gözü de yeni CEO Satya Nadella üzerinde olacak zira bu onun uluslararası basın mensupları karşısındaki ilk büyük sınavı olarak kabul ediliyor.

Tüm Konu: iPad kullanıcıları MS Office'e kavuşuyor!

Resimlerle: Çinlilerden iPad taklidi inanılmaz iki cep!

Kaynak: www.chip.com.tr

bosluk
18-03-2014, 21:57   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

MS office eksikliği sadece ipadde değil Androidde de büyük bir durum. Smartoffice gibi benzerleri işe yarar gözükse de gif/office 2010 efektleri/vb.. ile hazırlanmış sunumlarda resmen çuvallamakta. Malesef doğru düzgün bir office çıkartmamakta da inatlı MS telefonlara. Bulut sistemini ise yeni çağın zırvası olarak görüyorum şahsen. Kendi sabit sürücümdeki dosyalar için paranoyaklık yapıyorken nasıl olur da internet üzerine koyacağım kişisel dosyalarımı? Ve türkiyede hala daha her adımımı attığımda internet bulamıyorum heleki ücretsiz biçimde. Hadi buldum diyelim wifi açtığım anda 10 saat ancak dayanıyor telefonum. Hal böyleyken internet ihtiyacı duyan bir ofis programcığı en azından benim zerre işime yaramaz...