iPad önce yasaklandı, sonra yasak kalktı

CHIP Online
26-04-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ve iPad çok tartışılan yasaktan kurtuldu; Apple'ın yeni oyuncağı artık orada da serbest!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipad ... k-kalkti_19685.html

Resimlerle: Her yönüyle Apple iPad

Sizlere daha önce ülkede yasaklandığını gerekçeleriyle beraber aktardığımız iPad'e İsrail'de özgürlük geldi. Daha önce İsrail'li yetkililer iPad'in ülke içerisindeki kablosuz iletişim standartlarına uymadığını ve bu yüzden ülkeye girişini ikinci bir emre kadar yasaklandığını açıklamışlardı. Bu dönem boyunca ülkeye sokulan iPad'lere de el koyan yetkililer yapılan daha detaylı incelemeler sonucunda Apple'ın tabletini serbest bırakma kararı aldılar.

Yapılan detaylı incelemeler sonucunda İsrailli yetkililer, iPad'in kablosuz iletişim teknolojisinin, daha önceden düşünüldüğü gibi ülke içerisindeki diğer kablosuz iletişim protokolleri ile çatışma yaratmayacağına karar verdiler. Daha önce el konulmuş olan iPad'lerin ise sahiplerine iade edileceği bildirildi.

Fakat iPad'in resmi olarak İsrail'de veya diğer ülkelerde ne zaman ithal edilebileceği henüz belli değil çünkü Apple, ABD dışı satışlarla ilgili resmi tarihi henüz açıklamadı.


Tüm konu: iPad önce yasaklandı, sonra yasak kalktı

İzleyin: iPad'i beyzbol sopasıyla fena dövdüler

Resimlerle: Her yönüyle Apple iPad

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin iPad'inize el konulsa ne yapardınız?

Kapalı Hesap (87147)
26-04-2010, 17:21   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 1
154 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

e nedeni basit peresin oğlu israil aplle disbiritörlüğünü yapıyor yani kar etmeleri için kısa süreliğine böyle bi yasak getirdiler.anlaşılan o ki torpil meselesi ülkemize ait bi durum değil