iPhone 4S'e kötü haber!

CHIP Online
25-12-2011, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hep satış rekorlarıyla gündeme gelen iPhone hakkındaki bu haber, çok farklı şeyler söylüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/iphone-4s-e-kotu-haber_31045.html

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Hüseyin Cem Köylü

Amerika'da satış rekorları kıran Apple'ın son oyuncağı iPhone 4S ve satıştaki diğer iPhone modelleri belli ki bu başarıyı her yerde yakalayamıyor. Reuters'in raporunda, özellikle iPhone 4S satışlarının Avrupa'nın bir bölümünde önemli oranda azaldığı ve Android satışlarının arttığı belirtiliyor.

Eylül-Kasım ayları arası yapılan satışları baz alan raporda, Fransa'da iPhone'un pazar payının yüzde 29'dan yüzde 20'ye,  Almanya'da yüzde 27'den yüzde 22'ye düştüğü belirtiliyor. Aynı şekilde İspanya ve İtalya'da da iPhone satışlarında azalma var.

Tüm bu ülkeler, Avrupa'daki ekonomik krizle boğuşuyorlar ve anlaşılan o ki tüketiciler iPhone'u ihtiyaçtan çok lüks olarak görüyorlar ve bu yüzden daha uygun fiyatlı Android alternatiflere yöneliyorlar. Uygun fiyatları sayesinde Android'li cihazlar git gide daha popüler olmaya başladılar Avrupa'da... Raporda, Android cihazların Almanya'daki pazar payının yüzde 61 olduğu belirtiliyor.


Tüm konu: iPhone 4S'e kötü haber!

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone'un eski havası azalıyor mu?

erkan1994
25-12-2011, 17:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

bence azalıyor azalsında hiç sevmiyorum  artık ne apple ı nede macbook u ne ipod touch nede ipad,iphone u yeter lan batsın bu apple kandırıkçı pis şerefsiz dolandırıcı apple markası apple ürünleri ve çalışanları ne la bu ne ya yaşasın gerçek köpek ve microsoft köpek ama linux veya mac os x gibi kedi leopar değil he.