iPhone 4S'te yankı ve daha fazla sorun!

CHIP Online
19-11-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yine sorun: Bazı iPhone 4S kullanıcılarını canından bezdiren yepyeni iki sorun daha ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... la-sorun_30361.html

Resimlerle: Apple ürünlerinin evrimi!

Pilin çabuk tükenmesi, kameranın donanım düğmesiyle fotoğraf ve videoları ters çekmesi gibi sorunların ardından iPhone 4S, iki sorunla daha gündemde.

Bu sorunlardan ilkine göre bazı kullanıcılar, iPhone 4S'lerinde Apple kulaklıklarıyla yaptığı görüşmelerde devamlı bir yankılanma sorunundan ve farklı ses sorunlarından şikayetçiler. Kullanıcılar, aynı sorunun hoparlörden konuşurken de meydana geldiğini söylüyorlar. Bazılarına göre iOS 5.0.1 ile sorun düzelmişken, bazı dertli kullanıcılara göre güncelleme, işleri daha da kötüye götürmüş.

Apple'dan ikinci değişim telefonunu alan bir Cnet okuru Diana Phillips, üçüncü iPhone 4S'ini alana dek yankılanma ve kulaklıkla konuşurken birçok sorun yaşadığını söylüyor. Bu sorunlar Philips'in son iPhone 4S'inde düzelmiş, ancak bu kez bir kişiyi aradığında hoparlör düğmesinin kendiliğinden basıldığıını, karşıdaki kişinin kendisini duyamadığını söylüyor.

Philips'in yaşadığı sorunlara çözüm olarak kullanıcılar, hoparlörü açıp kapatmak, kulaklığı çıkartıp takmak gibi çözümler öneriyorlar. Bu sorun belki de bir sonraki iOS güncellemesinde giderilecek, ancak iPhone 4S yepyeni bir sorunla daha karşı karşıya.

Tüm konu: iPhone 4S'te yankı ve daha fazla sorun!

İzleyin: Apple'dan Maps'e rakip 3D harita planı!

Resimlerle: Apple ürünlerinin evrimi!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone 4S'inizde benzer sorunlar yaşadınız mı?