"iPhone 5 gerçek bir kazanan"

CHIP Online
09-10-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son derece önemli bir yerden gelen bu yorum, Apple'a, harita hüsranını bile unutturacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... -kazanan_36309.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Uzunca bir süre beklenen Apple'ın yeni iPhone 5'i, çok büyük yenilikler getirememiş olmasıyla pek çok kişi tarafından eleştirildi. Fakat konu genel değerlendirmeye geldiğinde, durumun bundan biraz farklı olduğu görülüyor.


Neredeyse tüm yeni cihazları tarafsız bir gözle inceleyen Consumer Reports'tan Mike Gikas; "Daha geniş 4 inç ekranı, ince ve zarif yapısının yanında sahip olduğu 4G LTE bağlantı özelliği sayesinde, satışlarda hem bir önceki modeli olan iPhone 4S'i geride bıraktı, hem de piyasaya çıkan birçok Android tabanlı yeni telefona fark attı" diyerek iPhone 5'in neden bu kadar dikkat çekici bir ürün olduğunu açıklıyor ve ekliyor: "iPhone 5, gerçek bir kazanan!". 


Consumer Reports'a göre iPhone 5, daha önceki tüm iPhone'lardan ve piyasadaki pek çok Android cepten daha değerli ve daha yüksek not almayı hak ediyor. Hatta yine Consumer Reports'a göreiPhone 5'in kamerası, 41 MP'lik Nokia PureView'ı saymazsak, bir akıllı telefonda bulunan en iyi kamera.


Gikas'a göre iOS 6 işletim sisteminde bulunan GPS yön bulma sistemi, sahip olduğu özelliklerle kullanıcıların beğenisini toplamış durumda. Son günlerde yaşanan Apple Maps ve diğer sorunların ise en kısa sürede çözüleceğine inanıyor Gikas...

Tüm Konu: "iPhone 5 gerçek bir kazanan"

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr