iPhone 5'in parçaları yine sızdı

CHIP Online
13-08-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5'in sensörleri, koruyucu tabakası ve fazlası sızdı! Peki bu parçalar neye işaret ediyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... ne-sizdi_35285.html

Resimlerle: iPhone 5'de olmasını beklediğimiz özellikler!

12 Eylül'de Apple tarafından tanıtılmasını beklediğimiz iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen dahili bileşenler, internete sızmaya devam ediyor.


Bu kez sızan iPhone 5 parçaları arasında sensörler, düğmeler ve kasalar var. Daha önce adını pek duymadığımız &lt;span style="text-decoration: underline;">iColorOS</span> adlı web sitesinin sızdırdığı resimler, iPhone 5 söylentilerini alevlendirecek nitelikte. Parçalar arasında bulunan ince bir metal tabakasının, telefonun arka yüzeyinde EMI koruması için kullanılacağı düşünülüyor. Parçanın ne işe yarayacağı kesin olarak bilinmiyor, ancak boyutuna bakarak daha büyük bir iPhone'un bizi beklediğini söylemek mümkün. Yeni iPhone'un ekranının "uzayarak" 4 inç veya daha büyük bir ekran ile gelmesi cep kullanıcıları tarafından yoğun bir biçimde talep ediliyordu. Son sızıntılar da iPhone 5'in gerçekten daha büyük bir ekranla geleceği ipucunu bizlere veriyordu.


Resimleri sızdıran iColorOS'un web sitesi şu an çökmüş durumda. Dolayısıyla şimdilik parçalar hakkında daha fazla bilgi edinemiyoruz.

Tüm Konu: iPhone 5'in parçaları yine sızdı

Resimlerle: iPhone 5'de olmasını beklediğimiz özellikler!

Kaynak: www.chip.com.tr