iPhone 5'in SIM kart bilmecesi

CHIP Online
08-08-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5 hakkında kafaları karıştıran soru: Mevcut SIM kartlarımızın akıbeti ne olacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... ilmecesi_35220.html

Resimlerle: iPhone 5'de olmasını beklediğimiz özellikler!

Cep üreticilerinin geçen ay &lt;span style="text-decoration: underline;">nanoSIM depolamaya başladıklarını</span> size aktarmıştık. Bu, microSIM'in boyutunu yüzde 40 küçülten yeni teknolojiyi destekleyen telefonların geleceğine dair önemli bir işaretti. Şimdi ise iPhone 5 ile geleceği iddia edilen nanoSIM çekmecesinin fotoğrafı, internete sızdı.


Pazartesi günü internete sızan fotoğrafta iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen daha küçük bir nanoSIM çipi ve iPhone 4S'in kart çekmecesi karşılaştırılıyor. iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen SIM slotunun, iPhone 4S'dekinden de daha küçük olduğu göze çarpıyor. Daha küçük bir SIM kartı, cep telefonunun diğer bileşenleri için daha fazla alan anlamına geliyor ve üreticiler, şu an yeni bir standart olan &lt;span style="text-decoration: underline;">nanoSIM üzerinde anlaşmaya varmış bulunuyorlar</span>.


Apple'ın daha küçük bir nanoSIM'in yanında, 30-pin'li bağlantı noktası yerine 8-pin'li daha küçük bir port kullanacağı da söylenenler arasında. 12 Eylül'de gerçekleştirilecek Apple etkinliği, iPhone 5 dahil olmak üzere tüm bu soruların cevap bulduğu yer olacak.

Tüm Konu: iPhone 5'in SIM kart bilmecesi

Resimlerle: iPhone 5'de olmasını beklediğimiz özellikler!

Kaynak: www.chip.com.tr