iPhone 5'ler kutusundan çizikli çıkıyor

CHIP Online
24-09-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni bir iPhone 5 satın alanların başına gelen bu durum, Apple'ın canını sıkabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... -cikiyor_36070.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Satın aldıkları yeni iPhone 5'in kutusundan çizikli biçimde çıktığını söyleyen kullanıcıların sayısı giderek artıyor. Forumlarda ve sosyal ağlarda durumu paylaşan kullanıcılar, telefonun kenarında veya ekrana yakın bölümlerinde küçük çizikler olmasından şikayetçi.


Bu şikayetler tabi ki tüm iPhone 5'lerin kutusundan hasarlı çıktığı anlamına gelmiyor, ancak internet forumlarında çizik iPhone 5'lerin farklı örneklerine rastlamak mümkün. MacRumors forumundan "Andy" ismindeki bir kullanıcı, başına gelenleri şöyle anlatıyor:


"Bugün elime geçen iPhone 5'im kutusundan küçük çiziklerle çıktı. Görünüşe bakılırsa anotlanmış kaplamayı çizmişler ve telefonun cama yakın arka-alt kısmında da küçük bir çizik var." Andy, bu çiziklerin kendisi için önemli olmadığını, ancak iPhone 5'in yüzeyinin yumuşak olduğunu ve zamanla çizileceğini söylüyor.


Twitter'daki şikayetlerden ikisi ise şöyle:


Peter G.: "#iPhone 5'imi yeni açtım ve sol üst köşesinde bir çizik farkettim. Ben telefonumu çizmeden önce bunu Çin'de yapmış olmaları iyi cesaret!"


Erica Schoonmaker: "iPhone 5'imin (kenar) bandında çok küçük bir çizik var. Ama biliyor musunuz? Umurumda bile değil."


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2012092310492470072.jpg" alt="" width="490" height="246" />


MacRumors'da ortaya çıkan bir fotoğrafta ise belirgin çiziklere sahip bir iPhone 5 görünüyordu. Bu iPhone 5, muhtemelen bilerek çizilmiş, ancak yine de alüminyum yüzeyin kolay çizilebildiğine işaret ediyor. Bazı kullanıcılar ise yeni iPhone 5'lerinin ekranının sarardığı yönünde şikayetlerde bulunuyorlar. Bakalım Apple, bu sorunlar hakkında nasıl bir açıklama yapacak.

Tüm Konu: iPhone 5'ler kutusundan çizikli çıkıyor

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr