iPhone 5 neye benzeyecek?

CHIP Online
28-07-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5'in neye benzeyeceğini merak edenler; işte cihaz hakkındaki ilk ciddi ipuçları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/iphone-5-neye-benzeyecek_28294.html

Resimlerle: iPhone 5'in taklidi yapıldı bile!

Cep telefonu piyasasında Samsung Galaxy S II rüzgarı eserken, iPhone 5 hakkında yayılan dedikodular, bu rüzgarın her an tersine dönebileceğini gösteriyor.

Teknoloji ve telefon meraklılarının heyecanla beklediği yeni iPhone 5'in neye benzeyeceğiyse, artık iyi kötü ortaya çıkmış durumda. 9to5Mac.com'un kendi sitesine yüklediği iPhone 5 kılıf ve koruma görselleri, bize cihaz hakkında bazı bilgileri açık ara veriyor. Sitede yazılan makale ve gönderilen görseller ışığında, cihazın iPhone 4'e göre çok daha ince olacağını söyleyebiliyoruz. Model olarak ise çok daha "konik" bir şekilde olacak olan iPhone 5 aynı zamanda daha büyük bir ekran ve ebat olarak daha kullanışlı bir iPhone home tuşu ile birlikte gelecek.

Tabii ki bu bilgiler herhangi bir kaynak tarafından doğrulanmadı. Fakat bizi asıl heyecanlandıran; 9to5Mac.com tarafından yapılan şu açıklama oldu: "Asyalı üreticiler çoktan telefon kılıfı üretimine ve yetmezmiş gibi tüm dünya üzerine kendi markalarını satmaya başladılar bile."

Çıkış tarihi halen kesinlik kazanmamış olan iPhone 5, büyük bir ihtimalle bu yılın Eylül ayında, Apple'ın iPod hanedanlığına katacağı yeni seriyle birlikte raflardaki yerini alacak.


Tüm konu: iPhone 5 neye benzeyecek?

Resimlerle: iPhone 5'in taklidi yapıldı bile!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy II'den sonra, yeni iPhone'dan ne gibi yenilikler bekliyorsunuz?

Qromodynmc
28-07-2011, 22:16   |  #2  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Chipte apple haberi görmekten sıkıldım,Tamam resmi yada sağlam bi kaynaktan gerçek haberler gelse kabul ama,Elin uzakdoğulusu kılıf yapmış onun içini tahmin etmeye çalışıyorsunuz,Adamlar kılıfı bırak İphone 5in çıkmadan çakmasını yaptı,böyle abartmaya boş keseden haber yapmaya gerek yok..