iPhone 5'te 2 yeni sorun daha

CHIP Online
26-09-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir iPhone 5 aldığınızda başınıza bunların gelme ihtimali yok değil! İşte forumları dolduran 2 sorun

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... run-daha_36116.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

iPhone 5'in belirli ülkelerde satışa çıkmasının ardından kullanıcılar, çeşitli şikayetlerle Apple forumlarını doldurmaya başladılar. İlk şikayet,<span style="text-decoration: underline;"> bazı iPhone 5'lerin kutularından çizik çıktığı </span>yönünde olmuştu. Gündeme gelen son iki şikayetin ise, can alıcı bir öneme sahip olmasa da bazılarının canını sıktığı kesin.


Forumlardaki şikayetlere göre iPhone 5'in yeni Lightning kablosu, USB portuna oldukça sıkı bir biçimde yerleşiyor ve bazen çıkartması imkansız bile olabiliyor. Apple forumundaki bir kullanıcı, başına gelenleri şöyle anlatıyor: "USB kablosunu sökmeye çalıştım ama sıkışmıştı. USB fişinin üzerindeki beyaz kılıf kaymaya başladı, ama yine de kabloyu çıkarabildim." Bir Apple mağazasına giderek kabloyu değiştirdiğini söyleyen kullanıcı, kablonun hala sıkı olduğunu, ancak eskisine nazaran daha iyi olduğunu iletiyor.


Bir başka kullanıcı ise yeni Lightning bağlantısını beyaz güç bağlantısından sökmeye çalışırken plastik kabın sıyrıldığını ve metal bağlantıların ortaya çıktığını söylüyor.


Bazı kullanıcılar, USB fişine bastırarak ona açı kazandırdıklarını ve kabloyu daha kolay söktüklerini söylüyorlar.


<span style="text-decoration: underline;">iPhone 5'deki internette sıkça konuşulan bir başka sorun ise "ışık sızıntısı". Detaylar, sonraki sayfamızda...</span>


Tüm Konu: iPhone 5'te 2 yeni sorun daha

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr