iPhone 6 için kuyruk başladı; 1 kişiyle...

CHIP Online
14-02-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Daha bugünden, birilerinin iPhone 6 için kuyruğa girip sokaklarda beklediğiniz biliyor musunuz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... -kisiyle_45368.html

Resimlerle: iPhone 5S'ten fotoğraflar!

Her yeni iPhone veya iPad piyasaya çıktığında, Apple mağazaları önünde günlerce önceden sıraya giren Apple hayranlarını görmeye alışkınız. Bu sıra olayı o kadar etkili ki, Apple'ın hayranlarının sokaklarda yatıp kalkması haberleri sayesinde, yeni Apple cihazlarının bütün dünyada manşetlere taşınması mümkün oluyor. 


Şimdi, iPhone 6'nın piyasaya çıkma tarihi yaklaşmışken, ilginç hayranların da ortaya çıkmasını bekliyorduk ki, ilk haber Japonya'dan geldi. Japon bir genç, yememiş içmemiş, okulunu, arkadaşlarını, ailesini, evini, barkını, işini gücünü bırakmış, bir Apple mağazasının önünde nöbet tutmaya başlayarak, tam da umduğu gibi dünya çapında bir haber olmayı başarmış.


iPhone 6 piyasaya çıktığında onu satın alan ilk insan olma hayaliyle yanıp tutuştuğu anlaşılan gencin kaldırımda süren çilesi de elbette gelen geçen herkesin dikkatini çekiyor. Bu kadar büyük bir adanmışlığa sahip olan "kardeşimizin", Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından özel olarak ziyaret edilerek alnından öpülmesi gerektiğini düşünüyoruz ama bakalım Tim Cook bu manzaraya nasıl tepki verecek?

Tüm Konu: iPhone 6 için kuyruk başladı; 1 kişiyle...

Resimlerle: iPhone 5S'ten fotoğraflar!

Kaynak: www.chip.com.tr