iPhone 6'nın çıkış tarihi ve fazlası!

CHIP Online
12-05-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 6 ne zaman çıkacak, hangi yeniliklerle gelecek? İşte şimdiye kadar konuşulanlar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... -fazlasi_47051.html

Resimlerle: İşte 299 dolarlık "kusursuz cep" OnePlus One!

Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı iPhone 6, neye benzeyecek, hangi yeni teknolojilerle gelecek? Apple'ın safir cam ekran üzerinde çalıştığı, 4.7 ve 5.7 inç'lik iki farklı iPhone piyasaya süreceğine dair söylentiler var.


4.7 inç'lik model Eylül'de gelebilir


Nikkei.com'un raporuna göre 4.7 inç'lik iPhone, Eylül ayında tanıtılacak. 5.7 inç'lik model ise daha sonra piyasaya sürülebilir. Wall Street Journal ve başka kaynaklar, iPhone'un iki farklı ekran boyutuyla karşımıza çıkacağını "doğruluyorlar".


Boş iPhone gövdeleri


iPhone 6'ya ait olduğu düşünülen boş telefon gövdeleri, ilk olarak Çince blog 86digi.com ve macitynet.it web sitesinde ortaya çıktı. Bu sızıntılara göre iPhone hem daha uzun, hem de daha ince bir şekil almıştı.


Safir cam


iPhone 5S'in kamerasının parmak izi sensörünün üzerinde çiziğe karşı çok dayanıklı olan safir cam kullanılıyor. Apple'ın yaklaşık bir sene önceki patent başvuruları ise firmanın safiri tüm telefonunda kullanmayı düşündüğünü gösteriyor. ibtimes.com'un haberine göre Apple, bir teknoloji firmasına toplu safir cam yüzeyi üretmesi için 400 milyon euro ödemede bulundu.


Tüm Konu: iPhone 6'nın çıkış tarihi ve fazlası!

Resimlerle: İşte 299 dolarlık "kusursuz cep" OnePlus One!

Kaynak: www.chip.com.tr