iPhone 6'ya Windows XP imzası

CHIP Online
27-09-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bükülen iPhone 6'ların suçlusu bulundu: Windows XP! Nasıl demeyin; haberimizi okuyun!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iphone-6-xp-imzasi_49780.html

Resimlerle: Karelerle: iPhone 6, Türkiye'de satışa sunuldu!

iPhone 6'lar çoktan satışa çıktı ve şimdiden çok ses getirdi. Fakat bu sefer gelen sesler satış patlamaları yerine, cihazlarla dalga geçen videolar ve "caps"ler aracılığı ile oldu...


Son birkaç gündür devam eden "bükülen" iPhone 6 konusu, kısa sürede fenomen olmayı başardı ve öyle görünüyor ki tarih bu olayı hep hatırlayacak. Fakat Apple konunun büyütülmemesinden yana zira yaptığı açıklamaya göre bu güne kadar eğilme ile alakalı aldıkları toplam şikayet sayısı sadece dokuz. .


Bu kötü gidişata bir dur demek ve olumsuz yönde ilerleyen reklamı engellemek için, bir muhabir Apple'ın test merkezlerine alındı. Fakat bu gezinin esas ilginç yanı, bir kez daha Windows ile karşılaşmak oldu...


Bilindiği üzere Apple ürünlerinin yapımında Windows'tan yardım alınıyor ama yeni yapılan test merkezi gezisinde ortaya çıkan bir fotoğraf, artık Apple ürün testlerinin de Windows üzerinden yapıldığını gözler önüne sermiş durumda. Yine de bu fotoğraf göründüğünden çok daha korku verici zira test için kullanılan sistem Windows XP işletim sisteminden başkası değil ki XP bundan 10 yıl kadar önce üretilmiş ve artık Microsoft tarafından desteklenmeyen bir yazılım.


Eğer basınç testleri, 10 yıllık, üretici firmanın bile gözden çıkardığı bir yazılım ile gerçekleşiyorsa, test merkezinin ne kadar büyük ve özel olduğunun sanıyoruz pek bir önemi yok.  

Tüm Konu: iPhone 6'ya Windows XP imzası

Resimlerle: Karelerle: iPhone 6, Türkiye'de satışa sunuldu!

Kaynak: www.chip.com.tr