Iphone HipHop Apss Top10

Andrei
05-09-2009, 13:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Bildiğiniz gibi son aylarda tüm dünyada bir Apple fırtınası esiyor. Bu haberimizde siz hiphop severlerin beğeneceği Ipod Touch ve Iphone'lar için müzik ve graffiti konulu 10 uygulamayı sizler için tanıttık. Uygulamalar ücretli ve ücretsiz olarak ayrılmıştır. İyi eğlenceler.

BeatMaker

Uygulama tam anlamıyla profesyonel olarak hazırlanmıştır, adeta Iphone ve Ipod Touchlar için bir stüdyodur. Ses efektlerinde profesyonel müzik aletleri kullanılmıştır. Fiyatı Application Store'da $19.99'dır

GraffitiGeo

Uygulama özellikle writerların çok hoşuna gideceğe benziyor. Bu uygulama sayesinde dünyanın dört bir yanındaki grafiti için uygun kafe, restaurant, sinema vb. yerlerin duvarlarını görebilirsiniz. Ücretsizdir

Beatbox Live

Bu uygulamada 6 adet farklı seçenek vardır. HipHop, Latin, Indie gibi. Beatbox Live App Store'un Music kategorisinde $0.99'a satılıyor.

80s Drumr: The Drum Kit With Hexagonal

Uygulama Iphone veya Ipod Touch sahiplerinin sadece altıgen cisimlere dokunarak elektronik beat yapmalarını sağlıyor. Uygulamadan beklenen iş tabiki her zaman mükemmel olmuyor. Kullanımı sıklaştırarak uygulama konusunda deneyim kazanıyorsunuz. Uygulama sadece bir ritimden oluşmuyor içinde bir çok ritim bulundurarak yapılan beatlerin daha renkli olmasını sağlıyor. 80s Drumr: The Drum Kit With Hexagonal adlı uygulamamız App Store'da $0.99'dan satılıyor.

Graffiti Creator

Bu uygulama size aklınıza gelebilecek her türlü graffitiyi yapma imkanını tanıyor. Yaptığınız graffitileri ister kaydedin isterseniz ekran koruyucu olarak kullanın. Ücreti $1.99'dır

Beat Box (HipHop)

Uygulama kullanmanız için 12 farklı sesten oluşuyor. Programı çalıştırdıktan sonra karşımıza 12 farklı tuş çıkıyor. Her dokunduğunuz tuş size farklı bir ses verecektir. Uygulamanın fiyatı $0.99'dır. Iphone veya Ipod Touch'ınızın App Store'unden indirebilirsiniz.

Tonetable

Bu uygulama kendi yaptığı ya da başka müziklerin akışını kontrol etmek isteyen DJler için yapılmıştır. $7.99'a App Store'un Music bölümünde bulabilirsiniz.

MixDeck Scratch DJ

MixDeck Scratch DJ Iphone ve Ipod Touch için simule edilmiş ilk Scratch uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde kullandığınız parçayı yavaşlatıp hızlandırabilir, onunla harika remixler yapabilirsiniz. Müzik kısmında fiyatı $2.99'dır. Bu uygulama vakit geçirmek için gerçekten iyi bir yoldur.

Alchemist Romplr: Remix

Bu beat programının kullanımı daha çok Gangsta Rap tarzında beatlerde geçerlidir. Snoop Dogg, Twista gibi şarkıcıların beatlerine daha yakın tarzda beatler bu uygulama ile yapılabilir. Uygulama Alchemist serisinin devamıdır. Fiyatı $0.99

Beat Loop

Kullanımı oldukça basittir. Sadece kaydet tuşuna bastıktan sonra beati yapmaya başlıyoruz. Eğer beat yapmak için buna benzer bir program arıyorsanız, kuşkusuz bulabileceğiniz en kolay programlardan birisi budur. Uygulama Itunes veya App. Store'da $2.99.


adresinden alıntıdır.