İPHONE şarkı yüklemek

fisher
22-06-2009, 20:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Arkadaşlar bnde artık bi iphone sahibi oldum fakat bi çok olayını bilmiyorum

itunes programını bilgisayarıma yükledim

fakat şarkıyı yükleyemiyorum

bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz....Gözünü devirmiş


şimdiden teşekkürler

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 07 Eylül 2010 22:40
ilginch
22-06-2009, 23:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008
iTunesimizi acıyoruz. Cihaza iTunes ile sarkı atabilmemiz için  
ilk önce sol üstte bulunan Library(Kütüphane) başlıgı altında Music (Müzik) kısmına Pc'imizden sarkılarımızı eklememiz gerekiyor. Bunun icin ister sarkıları sürükleyip bu kısma bırakın, isterseni sol üstte bulunan "File (kısayolu; Alt + F)" a tıkladıktan sonra ya Add File to Library (Kütüphaneye dosya ekle) yada Add Folder to Library (Kütüphaneye klasör ekle) i kullanabilirsiniz.


Daha sonra Bu sarkılarımızı cihazımıza atmamız icin Playlist olusrmamız gerekiyor. Playlist olusturmamız icin; sol alt tarafta bununan "†" işaretine basarsanız ve playlistlerimiz olustuktan sonra sol tarafta bulunan"Devices" sekmesinden cihazımıza tıklayıp, sag tarafında cıkan menuden "Music" sekmesine gelip Playlistlerimizi yüklüyoruz. Fakat resimdede gördügünüz gibi playlistleri eklerken "Selected Playlist" var eger buraya tıklarsanız, her playlistin yanında onaylama kutucugu acılacak ve isteginize göre playlist ekleyebileceksiniz.

Konu ile ilgili gereksiz bilgiler
Playlisti silmek icin üzerine gelip "Delete" ye basın. Olusturdugunuz Playlistler icerisinden atmak istemediginiz sarkı var ise; sarkıların sol taraflarında bulunan ufak kutudaki tiki kaldırın cihazınıza o sarkıyı eklemeyecektir.

itunes kullanan birisi varsa, daha çok yardımcı olabilir.