iPhone'u çalınan onun evine gidiyor!

CHIP Online
20-01-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kapınıza "iPhone'umu sen çaldın" diyen birileri dikilseydi ne yapardınız? İşte bunu yaşayan adam...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... -gidiyor_38172.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Partiler, bol miktarda alkol ve eğlencenin ardından kaybolan iPhone'lara sıkça rastlanan Las Vegas'ta Wayne Dobson adındaki bir vatandaş, devamlı olarak çalınan iPhone'lardan sorumlu tutuluyor.


Las Vegas'ta iPhone'unu kaybedip, onu konum hizmetleriyle bulmaya çalışanlar, hedefte hep 59 yaşındaki Dobson'un evini görüyorlar. Dobson ise hiçbir zaman telefon çalmadığını, bunun Sprint'teki bir hatadan olduğunu anlatmaya çabalıyor. Son iki senedir günün her saatinde rahatsız edildiğini söyleyen Dobson, telefonunu çaldığını söyleyen ve çığlık çığlığa bağıran insanlarla, özellikle hafta sonlarında karşı karşıya geldiğini anlatıyor. Telefonunu çaldıran bazı kullanıcıların polisi araması nedeniyle Dobson, bazen kapısına polisin de geldiğini söylüyor.


Sorunun mobil sağlayıcı Sprint'in baz istasyonunun alandaki koordinatları etkilemesi nedeniyle meydana geldiği düşünülüyor. Uzmanlara göre sorun, switchboard yazılımında olabilir. Dobson, şu an sorunu evinin önüne astığı "KAYIP TELEFON YOK!!" tabelasıyla çözmüş durumda.

Tüm Konu: iPhone'u çalınan onun evine gidiyor!

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr