iPhone veya iPad ile zayıflamak mümkün!

CHIP Online
23-10-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone ve iPad için hazırlanan bu uygulama ile kilo vermek ve fazlası mümkün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iph ... k-mumkun_36609.html

Sağlıklı beslenme ve diyet üzerine yapılmış en kapsamlı iPhone ve iPad uygulamasını gerçekleştiren Dr. Murat Topoğlu yeni bir buluşa da imza attı.


Tüm Türkiye'de iPhone ve iPad kullanıcıları artık kendi telefonlarından çok rahat bir şekilde ideal kiloda olup olmadıklarını, metabolizma hızlarını, günlük ne kadar kalori ve proteine ihtiyaç duyduklarını, ideal nabızlarını, vücut yağ oranlarını, vücut kitle indekslerini tespit edebilecekler. Diyetine engel olabilecek herhangi bir tıbbi rahatsızlık söz konusu değilse; üç günde üç kiloya kadar verilebilecek sıkı bir diyet programına da ücretsiz olarak sahip olabilecekler.


Sonrasında kilo vermeye devam etmek isteyenler, kilo, boy, yaş ve bel çevrelerini yazmak suretiyle fazla kilo durumuna bağlı olarak kendilerine özel olarak hazırlanacak ve uygulama üzerinden gönderilecek 1 haftalık, 4 haftalık, 12 haftalık diyetlere çok küçük bir ücret ödeyerek erişebilecekler.
Uygulamanın Apple uygulama mağazası &lt;span style="text-decoration: underline;">Appstore'dan</span> indirilmesi tamamen ücretsiz.


Aynı uygulamanın Amerika Birleşik Devletleri ve diğer Avrupa ülkelerinde de yayınlanacağını söyleyen &lt;span style="text-decoration: underline;">Dr. Murat Topoğlu</span> çalışmalarını bu konuda yoğunlaştırdı.


 

Tüm Konu: iPhone veya iPad ile zayıflamak mümkün!

Kaynak: www.chip.com.tr