iPhone XR 64 GB özellikleri

seto__
28-09-2020, 17:46   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
868 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Apple markası, Iphone XR ile geleceğin teknolojisini sizlerle buluşturuyor. Tartışmasız en iyi teknolojiye sahip yazılım ve donanım özellikleri ile dikkatleri çekerken ayrıca tasarımı ile göz kamaştırıyor. Akıllı cep telefonundan beklentilerinizin üstünde bir kalite sunan XR sayesinde teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri kullanarak sıradışı beceriler kazanabilirsiniz. Iphone XR serisinde 64 GB ve 128 GB hafıza seçenekleri sunulmaktadır. Size en uygun Iphone XR modelinde farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Bu sayede tarzınıza en yakın Iphone XR modelini seçerek her an her yerde gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Apple markası XR modelinde yapay teknolojiden yararlanarak günlük işlerinizi ışık hızında gerçekleştirmeniz için bazı kolaylıklar sunmaktadır. XR ile profesyonel fotoğraflar çekebilir, eğlenceli filtreler kullanabilir ve senkronize edilen dahili uygulamalar ile hayatınıza kolaylık katabilirsiniz.

Iphone XR 64 GB Tasarım Özellikleri

XR modelinde 150,9 mm uzunluk, 75,7 mm genişlik, 8,3 mm derinlik bulunmaktadır. Ayrıca 194 gram ağırlığı ile sizlere ergonomik bir kullanım sunar. 6.1’’ Liquid Retine HD özelliklere sahip LCD Multi-Touch olarak efsanevi bir denetim katar.

Yağ Tutmayan Dayanıklı Ekran Yüzeyi

XR modelinin son teknoloji ekran tasarımı geniş renk yelpazesi sunarak sizlere gerçeğe en yakın görüntülemeler sunar. True Tone ekranı 1792 x 828 piksel çözünürlüğe sahiptir. Parmak izine dayanıklı yağ tutmayan ekran dış yüzeyi suya ve toza karşı son derece dayanıklıdır.

Yenilikçi A12 İkinci Nesil Çip Özellikleri

A12 Bionic çip sayesinde tüm işlemleriniz hızlı ve üstün kalite ile gerçekleştirilir. Iphone XR modelinde kullanılan geliştirilmiş çip özellikleri telefonunuzu ısınmaya karşı koruyarak performansınızı arttırır.

Hayal Gücünüzü Geliştiren Kamera Fonksiyonları

Iphone XR modelinde 12 MP arka, 7 MP ön kamera ve 5 kata kadar dijital zoom özellikleri kullanılmıştır. Iphone modellerine özel porte modu, efekt serisi, seri çekim ve geliştirilmiş akıllı HDR çekimler hayal gücünüzü geliştirmeniz için tasarlandı.

Akıllı Sensör Teknolojileri

Son teknoloji sensör özellikleri ile tasarlanan XR modeli hayatlarınıza yenilik getirerek hızlı işlemler sunar. Face ID, barometre, üç eksenli jiroskop, ivmeölçer, yakınlık sensörü ve ortam ışığı sensörü çok yönlü kullanım sunar.