İshale Ne İyi Gelir

neiyigelirki
23-08-2016, 00:03   |  #1  
neiyigelirki avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

İshale ne iyi gelir, ishal nedir, ishalin belirtileri, ishale bitkisel tedaviler, ishal nasıl geçer, ishale iyi gelen besinler, ishale iyi gelen çayla, ishalden nasıl kurtuluruz, ishalin evde tedavisi, ishalin bitkisel tedavisi nedir bu yazımızda sizinle paylaşacağız.

İSHAL NEDİR ?

İshal insanın dışkısının normalden fazlaca cıvık yani sulu olmasıdır. Bu sıvı artışı ile sindirim sistemi düzeni bozulur, bağırsaklarda rahatsızlık medyana gelir ve sık sık lavaboya giderek boşaltım ihtiyacını giderme gereksinimi uyandırır. İshal günlük yaşamınızı oldukça rahatsız ederi. İş,okul ve evde sizi sürekli işinizden alı koyar. Bu nedenle ishale ne iyi gelir öğrenmeniz gerekir.

İSHALE NE İYİ GELİR ?

İshale ne iyi gelir sorunuza bu yazımızda cevap vereceğiz. İshal bir sindirim sistemi rahatsızlığı olduğu için ishali geçirmek için öncelik yediklerinizdedir. Katı ve lifli yiyecekleri yiyerek bağırsaklarınızı biraz yavaşlatabilir. Dışkıyı katılaştırabilir siniz. Bağırsaklarınızı düzene sokarak ishale çare olabilir. İshale ne iyi gelir sorusuna ilk olarak lifli, poshalı ve katı yiyecekler yemek yer alıyor.

İshale bir çok lifli çaylar bitkiler ve besinler iyi gelir. İshale iyi gelen besinler şunlardır ; Kabuksuz elma, patates, patates püresi, pirinç lapası, havuç gibi besinlerdir. Yoğurt bağırsak sağlığımız içinde önemlidir. Bağırsak ishale iyi gelir. Yoğurt içerisinde bulundurduğu sağlıklı yani yararlı bakteriler ile bağırsak sağlığınızı artırır bağırsaklarınızı sterilize eder. İshale iyi gelen besinler arasında şeftali de yer alır. Muz tüketmek ishale çare olabilir. Aşırı muz tüketmeniz sizi kabız yapabilir. İshale ne iyi gelir sorunuza bu bölümde katı besinlerden oluşuyor. ;

http://neiyigelirki.com/wp-conte ... 8/ishale-iyi-gelen-çaylar-300x195.jpg 300w, http://neiyigelirki.com/wp-conte ... 8/ishale-iyi-gelen-çaylar-768x499.jpg 768w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px">ishale iyi gelen çaylarİSHALE İYİ GELEN ÇAYLAR

Koyu siyah çay. Normal çayı demli içmeniz ishale iyi gelir. Yeşil çay içerisinde bulundurduğu çok sayıdaki lifli yapı ile ishale iyi gelir ve vücudunuzdaki sıvı ihtiyacını karşılayabilir. Zencefil çayı içerisinde bulundurduğu antibakteriel bileşenler ile bağırsaklarınızı temizler, yani bağırsaklarınızda ki mikropları temizleyerek sindirim sistemini düzenler ve ishale çare olabilir.

  300w, 768w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px">ishale iyi gelen besinlerİSHALE İYİ GELEN BESİNLER

Yukarıda ishale iyi gelen çayları listeledik. İshale ne iyi gelir yazımıza diğer besinlerle devam ediyoruz.  Limon suyu ishale iyi gelir. Limon insan dışkısını katılaştırır ve bağırsaklarınızı temizler. Limon suyunu veya tüm olarak limonu tüketmeniz ishal nasıl geçer sorunuza çözüm olabilir.Türk kahvesi ishale iyi gelir. Türk kahvesi dışkınızı katılaştırarak ishale çare olur. Türk kahvesi telvesi tüketmenizi tavsiye ederiz.  Pirinç tüketimi ishale iyi gelir. Pirinç lapası yada haşlanarak tüketmek ishale iyi gelir. Patates ishale iyi gelen bitkiler arasında en bilinenidir. Patates tüketimi ishale iyi gelir. Patatesi haşlayarak tüketebilirsiniz. Leblebi ishale iyi gelir. Leblebi tozlu yapısı ile insan dışkısını katılaştırır. Leblebiyi toz halinde almak yerine kavrulmuş alarak tüketmeniz ishalin geçmesinde daha hızlı sonuç verir. Sarımsak tüketimi bağırsaklarınızı temizler ve ishale iyi gelir. İshale ne iyi gelir sorunuza cevap bulmaya devam ediyoruz.

İSHALDE DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

İshal halinde vücudunuzda aşırı sıvı çıkışı olur. Bu sıvı atışını karşılamak açısından bol bol sıvı tüketin. İshale ne iyi gelir yazımızda ele aldığımız ishale iyi gelen bitki çaylarını bol bol tüketmenizi tavsiye ederiz. İshal sırasında boşaltım ihtiyacınızı asla engellemeyin. İshalde çok güneşin altında çalışmayın. İshal sürenizin çok uzun sürmesi sonucunda kesinlikle bir doktora başvurun. İshalin sonuçları arasında ölümde bulunabilir.İshal sırasında kola tüketmeyiniz.İshal sırasında kilo kaybı gerçekleşebilir. Metabolizma hızlanarak daha hızlı sindirmenizi ve tam olarak öğütememenize neden olur ve kilo kaybedersiniz. İshalden oldukça hızlı kurtulmaya çalışın.

Kaynak :İshale ne iyi gelir