İsmek yeni dönem kurs kayıtları 3 eylülde başlıyor

webmasteryolcu
31-08-2012, 07:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

ismek 2012-2013 kurs kayıtları

İstanbullular için mesleki eğitim imkanı sunan ismek yeni bir eğitim yılı için kayıtlar başlıyor. ismek 2013  eğitim yılı için kayıtların başlangıç tarihi 3 eylül 2012 olarak  belirlenmiştir. İsmekte eğitim almak isteyen bay ve bayanlar için size  en yakın yada almak istediğiniz eğitim branşı bulunan ismek kurs  merkezine bizzat giderek ön kayıt ve kayıt işlemlerini  gerçekleştirebilirsiniz.

ismek 2013 eğitim almak isteyenler
Gerekli bilgileri tekrar hatırlatmakta fayda var evet değerli  arkadaşlar ismek öğrenmek, gelişmek ve kendini geliştirmek isteyen  herkes için kapısını açmaktadır. Yaş sınırı olmayan ismek kurslarında  yeni bir meslek, yeni bir beceri yada MEB tarafından verilen siz bir  çok kapıyı açacak olan sertifika sahibi olmanızı sağlamaktadır.




İsmek 2013 kurslarına kimler katılabilir

Gönül isterki tüm Türkiyedeki insanların faydalanması lakin belediye  hizmeti olması sebebiyle sadece istanbulda yaşayanlarla sınırlıdır.  İstanbulun neresinde olursanız olun şuan hemen hemen her mahallede  bulunan ismek eğitim merkezleri size en yakın olana gidebilirsiniz.


Her yaştan insan ismek kurslarına katılabilir
Çocuk yaştan itibaren 70 yaşına kadar cinsiyet farketmeksizin ismek  kurslarına katılabilirsiniz. Öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtlayan bir  çok insan arasına sizde adınızı yazdırmak yeni birşeyler öğrenmek  isteyen herkesi bekliyrouz.


İsmek Kursları Ücretlimi?
ismek 2013 eğitim yılı ve önceside dahil olmak üzere kayıtta,  eğitim sürecinde ve sertifikanızı alırkende dahil sizden hiç bir suretle  ücret talep etmez tamamen ücretsiz olan ismek 2013 eğitim öğretim  yılına katılacaklar için tek masraf bazı eğitimlerde kulanılan  materyallerin kursiyerler tarafından kullanılmasıdır. Örnek bilgisayar  onarım (Donanım kursu) gerekli olan tornavida, pense, karga burun vs  teçhizatları kursiyer kendi imkanları ile temin etmekte olup kurs  sonunda kendinde kalmaktadır.


ismek 2013 kurs süresi kaç saat?
Bu sorunun genel bir cevabı yoktur. Çünkü onlarca ismek eğitim branşı  arasında 2 ay sürende var 6 ay sürende var ismek eğitim süresinin net  cevabı için sitemizde yer alan branş detaylarını incelemenizi tavsiye  ederiz.


Bana en yakın ismek kurs merkezi nerede
Evet bu soru oldukça mantıklı çünkü ismek her mahallede size en yakın  noktada lakin her mahallede tüm kurslar mevcut olmayabilir o nedenle  gitmek istediğiniz branşı öncelikle iyi seçerek web sitemizde yer alan  ismek kurs merkezleri listesinden size en yakın kursu bulabilir yada  aşağıdaki yorum kısmından sorabilirsiniz.


İsmek Kursları okuluma işime engel olurmu
ismek 2013 eğitim dönemide dahil olmak üzere okuyan, çalışan  arkadaşlarımızın işine yada okuluna engel olmayacak şekilde hafta içi  hafta sonu olmak üzere eğitim saatleri bulunmaktadır. Dileyen hafta içi  eğitim alır dileyen hafta sonu öğlen öncesi yada öğlen sonrası yada  akşam eğitim seanslarına katılabilirsiniz.


İstediğim ismek kurslarına katılabilirmiyim
Tabiki demeyi isterdim ama bu konu maalesef okadar kolay değil  arkadaşlar ismek kurslarında çok basit hobi düzeyinde kurslardan  akademmik bilgi seviyesine kadar yüzlerce branş bulunmaktadır. O nedenla  bazı kurslar için bazı gereksinimler tecrübeler gerekmektedir. Örnek  web proğramlama eğitimi alabilmek için daha önce web tasatım eğitimi  almış olmanız yada web proğramlama kursuna gitmeden önce ismek  kurslarımızdan web tasarım eğitimi almalısınız bunun gibi durumlar.


İsmek, Kurslar, Branşlar yada şubeler hakkında soru görüş ve  önerilerinizi aşağıdaki yorum formundan sorabilirsiniz. Editörlerimiz  aynı kısımda sorunuza yanıt verecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Kaynak: https://www.yayginegitim.net/ismek-kurslari/

Son Düzenleme: webmasteryolcu ~ 26 Ağustos 2023 12:46 Neden: