İsmini duymadığımız, tehlikeli cep firmaları!

CHIP Online
26-05-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugünün cep telefonu devlerini unutun. Yakın gelecekte herkes, bu telefon markalarını konuşacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ism ... irmalari_47279.html

Resimlerle: 2014'te çıkacak 30 yeni cep bombası!

Akıllı cep piyasasında rakiplerinizden sıyrılıp öne çıkmanız giderek zor bir hale geliyor. Artık sadece teknik özellikleri "kökleyip", ekranı büyütüp dikkat çekmeniz mümkün olmayabiliyor. Dahası, tüm cepler her geçen gün birbirine daha çok benzediğinden, iş sıkıcı bir hal almış durumda.


Akıllı ceplerin yakın gelecekte farklı alanlarda rekabet edeceklerini, çok daha farklı bir cep piyasasıyla karışılacağımızı kestirmek zor değil. Amiral gemisi ceplere has özellikleri çok daha ucuza sunan One Plus One, bunun işaretlerinden. Xiaomi Redmi Note ve Meizu MX3 gibi telefonlar ise sekiz çekirdekli işlemcileri ve 128GB'lık depolama alanları ile değişimin başladığını gösteriyorlar.


Kısacası Samsung ve Apple'ın başı, yenilikçi ceplerle derde girmek üzere. İşte bu yeniliğe öncü olabilecek birkaç cep firması.


OnePlus


Amiral gemisi ceplere inanılması güç bir alternatif olan OnePlus One, 2.5GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM gibi üst düzey teknik özelliklere sahip. Cihazın 16GB'lık modelinin fiyatı ise sadece 299 dolar.


Tüm Konu: İsmini duymadığımız, tehlikeli cep firmaları!

Resimlerle: 2014'te çıkacak 30 yeni cep bombası!

Kaynak: www.chip.com.tr