İstanbul Kombi Servisi

kombiserv
19-11-2016, 14:16   |  #1  
kombiserv avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Artık hemen herkes ısınmak için evindeki kombiyi çalıştırmaya başladı, kimi sorunsuz çalışırken kimisi arızaya geçerek sizi yarı yolda bırakmış olabilir. Tam bu noktada İstanbul kombi servisiçağırarak sorunun giderilmesini talep edeceksiniz ancak hangi servisi çağıracağınız bilemiyorsunuz. Kombi servisleri ise adeta ortada cirit atıyorlar. Kaliteli hizmeti uygun fiyata almak için bizleri arayabilirsiniz. Diğer teknik servisler gibi sizleri oyalayarak ertesi güne randevu vermek yerine aynı gün kombinize müdahale ediyor sizlere sıcak bir ortam sunuyoruz. Kaliteli bir hizmet vermek için teknik bilginin yanı sıra gerekli ekipmanlara da sahip olunması gerektiğinden bu hususta kendimize çok güveniyoruz.

Herkes gibi sizde en güvenilir ustayı en uygun fiyata evinize davet etmek istiyorsunuzdur. Bizler bu nokta da sizlere yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz. İstanbul Anadolu yakasında başta Kadıköy kombi servisihizmeti olmak üzere hemen hemen her mahalleye hizmetimiz vardır. Misafir olduğumuz evlerdeki kombinin markası ne olursa olsun hizmet kalitemizde sapma olmayacağının garantisini veriyoruz. İşletmemiz Kadıköy semtinde faaliyet vermektedir. Nüfusun en yoğun oluğu bölgelerden birisi ola semtimizde hemen her eve hizmet verebilmek için sürekli çaba sarf ediyoruz. Yaptığımız indirimlerden ve aldığımı kararlardan ilk haberdar olma fırsatını da bölge halkı yaşamaktadır.

İstanbul kombi servisi olarak yaptığımız küçük çaplı araştırma ile  en çok Ataşehir Kombi Servisiiçin bizleri aradığınız tespit ettik ve sırf bu bölge için gezici kombi servisi hizmeti vermeye başladık. Bu sayede hem servis ücretinde indirime gidebiliyor hem de anında kombinize müdahale ederek zamandan da tasarruf sağlanıyor. Bize en çok sorulan sorulardan birisi de hangi kombi markasına hizmet verdiğimiz yönünde olup, bizler yılların vermiş olduğu teknik bilgi ve yedek parça kapasitesi ile tüm kombi marklarına hizmet verebiliyoruz. Yanımızda kombi ustası olarak çalışan arkadaşlar daha önce Demirdöküm, baymak, vaillant, buderus, arisoton, Alarko, ferroli vb. kombi üreten firmaların yetkili servisliklerini yapmış kişilerdir.


  • En iyi kombi servisi
  • Servis Ücreti ne kadar
  • En ucuz Kombi Servisi
  • En hızlı kombi servisi
  • Kaliteli kombi servisi

İşinin ehli ne yaptığını bilen, kombi tamiri konusunda kendisini sürekli geliştiren teknik ekibimiz ile sizler hizmet vermek bizler için bir meslekten öte gurur meselesidir. Bizlere http://www.kombiservisiniz.net/ internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Son Düzenleme: kombiserv ~ 19 Kasım 2016 14:17 Neden: anktet eklendi
Banned
14-01-2018, 19:46   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2018

Gayet güzel bir yazı olmuş. İstanbul bölgesinde çeşitli servisler bulunmaktadır.Sefaköy kombi servisi olarak sizde www.kombiariza.com sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Gayet iyi hizmet vermektedirler.