İstanbul Sultanahmet Halı Yıkama Fabrikası Fatih

sultanahmethali
01-02-2018, 12:12   |  #1  
sultanahmethali avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2018

Değerli forum sakinleri; Sultanahmet Halı Yıkama olarak; İstanbul Avrupa Yakası'nda modern, güvenilir, profesyonel ve kaliteli bir şekilde halı yıkama, stor perde yıkama, zebra perde yıkama ve koltuk yıkama hizmeti sunuyoruz.

İstanbul Halı Yıkama Hizmet Bölgelerimiz;
Eyüp Halı Yıkama, Esenyurt Halı Yıkama, Beşiktaş Halı Yıkama, Sarıyer Halı Yıkama, Bayrampaşa Halı Yıkama, Kağıthane Halı Yıkama, Küçükçekmece Halı Yıkama, Bahçelievler Halı Yıkama, Yenibosna Halı Yıkama, Şirinevler Halı Yıkama, Bahçeşehir Halı Yıkama, Bakırköy Halı Yıkama, Şişli Halı Yıkama, Zeytinburnu Halı Yıkama, Fatih Halı Yıkama, Avcılar Halı Yıkama ve Beylikdüzü Halı Yıkama.

2000 yılında İstanbul Fatih'te 30 metrekarelik bir dükkanda Fatih halı yıkama adı ile hizmet sunmaya başlayan Sultanahmet Halı Yıkama, yaptığı yatırımlarla bugün İstanbul Avrupa Yakası'nın tüm ilçelerindeki şubeleri ile ücretsiz servis hizmeti ile garantili ve sigortalı olarak halı yıkama hizmeti sunuyor. Siz de en ucuz halı yıkama fiyatları ile kusursuz bir hizmet için bizi arayabilirsiniz. Telefon numaralarımız; 0 532 571 52 59 / 0 212 475 88 18