İşte Android'deki pil düşmanı uygulamalar!

CHIP Online
17-02-2014, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'li ceplerin pillerini en çok hangi uygulamalar tüketiyor? Cevap, bu araştırmada gizli...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ist ... ulamalar_45329.html

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Akıllı telefonların pilleri genellikle en zayıf noktaları. Özellikle mobil oyunlara meraklıysanız, piliniz bir günü bile zor çıkarabiliyor. Yeni bir araştırma ise pili en çok tüketen oyunları ortaya çıkardı.


Battery Doctor uygulamasının geliştiricileri olan KS Mobile tarafından yapılan bir araştırmada en çok pil tüketen uygulamaların ilk sırasında Camera360 Ultimate yer aldı. 180 milyon kullanıcısı olduğunu ve "hayatınızı daha da kolaylaştırdığını" iddia eden uygulama, araştırmaya göre hayatımızı o kadar da kolaylaştırmıyor.


İkinci sırada ise Microsoft'un "deneyiminizi 8 farklı renk temasıyla kişiselleştiren" Outlook uygulaması yer aldı. Görünüşe bakılırsa Microsoft, Android'li ceplerin rengini attırmayı oldukça seviyor.


Listede Outlook'un ardından EZ Weather Forecast and Widget ve bir TV ve film uygulaması olan Viki uygulaması yer aldı. Listede Zello PTT, Temple Run 2, Imo, Racing Moto ve Fruit Ninja'nın da isimleri geçiyor. 10. sırada ise çoğumuzu ilgilendiren bir oyun, Candy Crush Saga yer alıyor.

Tüm Konu: İşte Android'deki pil düşmanı uygulamalar!

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Kaynak: www.chip.com.tr