İşte Samsung'un kavisli cebi Galaxy Round!

CHIP Online
09-10-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bildiğiniz tüm Samsung Galaxy cepleri unutun! Yeni Galaxy Round, diğerlerine göre biraz "yamuk!"

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ist ... xy-round_43099.html

Resimlerle: Bu 5 cep, belki de hiç olmayacak!

Bir süredir konuşulan kavisli ekran tartışmalarına Samsung sonunda noktayı koydu ve bu konuda çalışmaları olan LG'den önce davranarak, "Galaxy Round" adını verdiği  kavisli ekranlı yeni cebini resmen duyurdu.


Yükselen RAM'ler, çekirdeklere ayrılan ve 64-bit'lik sürümlere güncellenen işlemciler, parmak izi tarayıcıları derken sonunda kavisli ekranlı cepler dönemine de yavaş yavaş giriyoruz. Yalnızca Samsung değil, bu alanda LG'nin de çalışmaları bulunuyor ve muhtemelen çok kısa bir süre sonra LG'nin o modeline ait bilgiler de netlik kazanacak. Ancak Samsung, bu konuda da atak davrandı ve kavisli cebi Galaxy Round'u duyurdu.


Dört çekirdekli 2.3 GHz işlemciye sahip olacak olan Galaxy Round, görselde de gördüğünüz gibi ekranıyla kavisli bir yapıya sahip. 5.7 inç boyutunda olan bu ekran, OLED panelden oluşuyor ve 1080p görüntü sunuyor. 3 GB RAM'i olan Galaxy Round, 13 MP arka kameraya ve 2800 mAH bataryaya da sahip. Elbette Android 4.3 işletim sistemiyle çalışacak olan Round, Galaxy Gear akıllı saat ile de uyumlu bir şekilde çalışacak.

Tüm Konu: İşte Samsung'un kavisli cebi Galaxy Round!

Resimlerle: Bu 5 cep, belki de hiç olmayacak!

Kaynak: www.chip.com.tr