İşte TTNet'in yeni dijital yaklaşımı!

CHIP Online
14-02-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TTNet, internetteki gücünü artıracak yeni yaklaşımı TTNet 360'ı ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ist ... aklasimi_38691.html

TTNET, yeni dönemdeki yol haritasını, odak alanlarını ve yeni projelerini paylaştı. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, yeni dönemde TTNET'in, 360 yaklaşımı ile internet tabanlı tüm dijital platformlarda daha güçlü bir şekilde var olmayı hedeflediğini açıkladı. Hızlı internet erişim teknolojileri sunarak müşterilerine dijital dünyanın kapılarını açtıklarını belirten TTNET Genel Müdürü, bu hizmeti, internet bağlantısının ötesine taşıyarak hayata değer katacak çözümler sunacak dijital bir ekosisteme odaklanacaklarını ifade etti. E-ticaretten online ödeme -tahsilat sistemlerine ve bulut teknolojisine kadar birçok alandaki yeni TTNET 360 projelerinden örnekler veren Kaya,  "Yeni projelerimiz ile dijital inovasyon hedefliyoruz. 2013 yılına çok hızlı başladık. Isınma turlarını çabuk geçtik. Hızımızı aldık, gidiyoruz" diye konuştu.


TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, şirketin yeni dönemine damgasını vuracak stratejilerini açıkladı. Değişen ve dijitalleşen dünyada TTNET'in sunacağı vizyon ve yaklaşım hakkında bilgi veren Abdullah Orkun Kaya, yeni vizyonu "Yeni Bir Müşteri Evreni: TTNET 360" olarak adlandırdıklarını belirtti.


Yeni müşteri evreni: TTNET 360


TTNET'in oluşturduğu dijital platformlar ile teknolojik dönüşümün öncüsü olduğunu ifade eden Abdullah Orkun Kaya, "TTNET; internet erişim hizmetlerinin yanı sıra Tivibu, PlayStore, TTNET Müzik, Sosyal Tivi, Netdisk, TTNET Kitap, TTNET Vitamin, TTNET İşyerim gibi servisleriyle ülkemizde dijital dönüşümün öncüsü olmuş bir şirket. Sadece "İnternet Servis Sağlayıcısı" olmanın ötesine geçen bu yaklaşımı daha da güçlendirmek, müşterilerimizin hayatında daha fazla yer almak için yola çıktık. Müşterilerimiz ile daha yakın olacağımız 'Yeni Bir Dijital Evren'i tasarlıyoruz. Bu vizyona, Yeni Bir Müşteri Evreni: TTNET 360 diyoruz" şeklinde konuştu.


"Dijital yollar kuruldu. Artık bunların üzerinde koşma zamanı."


Abdullah Orkun Kaya, TTNET'in, internet tabanlı tüm dijital platformlarda daha güçlü bir şekilde var olacağını ve TTNET 360 yaklaşımıyla müşterilerin hayatını çevreleyecek dijital platformlar ve çözümler üreteceklerini belirtti. Abdullah Orkun Kaya, "TTNET 360 vizyonu ile dijital dünyayı sahiplenmeyi hedefliyoruz. Bunu söylem olarak değil, hayata geçireceğimiz iş ortaklıklarıyla, adım atacağımız yeni dijital iş alanlarıyla, kuracağımız işbirlikleriyle gerçekleştireceğiz. Türkiye'de internet kullanımı çok önemli seviyelere ulaştı. Artık, internet kullanımını değere dönüştürmeliyiz. Dijital yollar kuruldu. Artık bunların üzerinde koşma zamanı" dedi.


Tüm Konu: İşte TTNet'in yeni dijital yaklaşımı!

Kaynak: www.chip.com.tr