İşte ZTE'nin MWC 2014 bombaları!

CHIP Online
21-02-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

MWC 2014'te gözler Nokia ve Samsung'un üzerinde olacak. Ama diğer devlerin de elleri boş değil!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ist ... ombalari_45536.html

Resimlerle: MWC'nin en iyi cepleri!

Şu sıralar akıllı cep dünyasının kalın bir sis tabakasının altında olduğunu söylersek pek yanılmış olmayız. Zira Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne yalnızca birkaç gün kala, hangi cep devinin hangi telefonu tanıtacağı veya sürpriz yaparak tanıtmayacağıyla ilgili pek çok kafa karıştırıcı açıklama mevcut. Tüm bunların cevabını birkaç gün içinde alacağız elbette, ancak öncesinde MWC 2014'te tanıtacakları ile ilgili bir cep devinden daha bilgi geldi. Görünüşe göre Çinli geliştirici ZTE'nin de iki sürpriz modeli bulunuyor.


Gelen haberlere göre Çinli cep telefonu devi ZTE, önümüzdeki MWC 2014'te iki yeni cep tanıtacak. Her iki cebinin de iddialı olduğunu söylemek mümkün. Bu ceplerden biri, geçtiğimiz yıl tanıtılan Grand Memo'nun halefi olan Grand Memo II LTE ve Firefox işletim sistemiyle çalışacak olan Open C.


Grand Memo II LTE, 6 inç boyutunda bir dev olacak. Ayrıca isminden de anlaşılabileceği gibi LTE desteği gösterecek olan cebin, Android işletim sisteminde çalışan MiFavor UI arayüzüyle gelmesi bekleniyor. Ancak henüz bununla ilgili pek fazla bilgi yok.


ZTE'nin MWC 2014'te beklenen diğer bir bombası ise Firefox işletim sistemiyle çalışacak olan yeni cebi. Daha önce ZTE Open'da gördüğümüz Firefox platformu, bu defa 1.3 sürümüyle Open C isimli bir modelde sunulacak. En azından şu an gelen bilgiler bu yönde; 4 günde neler değişir bilinmez...

Tüm Konu: İşte ZTE'nin MWC 2014 bombaları!

Resimlerle: MWC'nin en iyi cepleri!

Kaynak: www.chip.com.tr