İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

ilaydakardelen
04-02-2013, 13:52   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006

İstiridye deniz içerisindeki en hassas ama zorluklara göğüs gerebilen en güçlü canlıdır. Kabuğu oldukça serttir ve izin vermediği sürece kimse kolay kolay açamaz. Yemek ihtiyacını karşılamak istediğinde içine kum parçaları girdiğinde bu durumdan çok rahatsız olur özel yeteneği ile bu parçalarının üstünü örter. Üstünü salgı maddesi ile kapladığı kum parçaları yıllar içerisinde müthiş parlak ve görkemli bir inci tanesine dönüşür.

İnci tanesi, göze kötü gelen şeylerin bile kalplerinin parıl parıl olabileceğinin kanıtıdır. Bir incinin oluşumu için uzun yıllar geçmesi gerekmektedir. O yüzdendir ki inciler çok değerli ve özeldir.

 Sevdiklerimize kimi zaman "İnci Tanem" deriz. Çünkü sevdiklerimiz hiç yorulmadan el üstünde tutuğumuz en değerli varlıklarımızdır. Bizi kırsalar da, üzseler de tıpkı bir istiridye gibi kötü olayların üstünü sevgimizle kaplarız.

 Love Pearl o çok değerli incileri içinde bulunduran bir üründür. Sevgililer gününde sevgilinize hediye edebileceğiniz Aşk İncileri Takı Seti ile sevgilinize onun ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz.


Aşk incileri sevgiler gününde sevgiliye verilebilecek en güzel sevgililer günü hediyesidir. Diğer sevgililer günü hediyelerini burada bulabilirsiniz:

 www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/

Son Düzenleme: ilaydakardelen ~ 04 Şubat 2013 13:54