İsyanım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.

Kombat
10-08-2006, 03:37   |  #1  
Kombat avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
425 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

Bu ay chip dergisinde ne var ne yok diye kitapçıya gittim.Birde ne görüyüm.Tempo dergisinden biraz daha kalın. Önceki sayılarınızın yarısı kadar.Hele 5 sene öncekilerinin çeyreği kadar.Konularınızında tadı yok hep bilindik konular yok msn sırları yok hızlı pc donanım karşılaştırmaları.Hele cep telefonlarını da dergi kapsamına aldınız ya fıtık oldum.Her ay mutlaka chip almadan edemezdim ama bu son 2 ay içinde ne yeni ve ilgi çekici bir konu.Biraz kaba bir tabir olacak fakat kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş.Derginiz hele bu ay tam bir ot gibi.Üstüne üstlük 5.90YTL(!).Sizin o ansiklopedi gibi sayılarınızı yedek sistem kuraulabilecek kadar güncel ve işe yarar programlarla dolu CD'lerinizi özledim.Lütfen duyun sesimi.

Gökhun Sungurtekin
10-08-2006, 23:19   |  #2  
CHIP Editör
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Farklı seviyelerdeki okurları dikkate alarak dergiyi hazırladığımız için her makaleyi tatmin edici bulmamanız normal. Ancak sizin beğeneceğiniz yazılar da olmalı dergide. Eğer yoksa ya biz bir yerde hata yapıyoruz ya da hedeflediğimiz kitlenin çok dışındasınız.
Tahmin ediyorum üst seviyede bilgi sahibisiniz BT konusunda... Bu durumda örneğin "İşlemcilerin Geleceği" yazısı, Overclock ile ilgili makale, Windows-Mac ve kısmen Firewall makalesi sizi tatmin etmeliydi. Diğer dergilerde pek rastlanmayan yazılar bunlar. Özellikle Overclock yazısı.
Bunları beğenmediniz mi?

Diğer taraftan sayfa sayımız hala diğer dergilerin üzerinde. Bu açıdan bakarak değerlendirmek lazım.

turksoftware
11-08-2006, 01:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,015 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

ben bu dedıklerınızı dergıde gorunce cok sewındım .tamam bende cep telefonları kapsamını sewmıyorum ama o da werılmelı bence arada bır. her sewıyeye hıtab edıyor dergı yanı ben hıc sıkayetcı degılmıyım tabı benımde war ufak tefek sıkayetlerım . ama dergı sadece benım sewdıklerıme gore basılmıokı her tur ınsan war yanı.Birde dvd verılıo (cıft katman) yanında bıde cd bence bu ıyı bı fıyat bence bıraz dergı sayfaları az olsada saygılar...

masterbg
11-08-2006, 13:18   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
48 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

cep telefonu bolumu biraz kisa tutulsa :(

Kombat
12-08-2006, 15:03   |  #5  
Kombat avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
425 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

Overlock konusunu beğeniyorum ama uygulamak konusunda çok fena halde tırsıyorum.Parçaya zarar verebilirim.Her konunuzu beğeniyorum fakat bildiğim konuları tekrar tekrar okumak baygınlık veriyor.Bilgisayar teknolojisi herkesin anlamak zorunda olduğu bir alan değil.Biraz daha profesyonel konulara eğilmeniz benim için tatminkâr olacaktır.Mesela 3D studio max dersleri,asp uygulamaları örnekleri,hatta görüntülü anlatımlar CD'lerde yer alsa ve 3-4 sayfa yer verilse derginiz 15 sayfa olsa bile alırım.Birde kullanıcı sorularına hatalara daha çok yer verirseniz derginiz üst seviye kullanıcılar için tam bir rehber olacaktır.Kavramları üst seviye kullanıcılar için yazsanız çok iyi olur.Bence herkes bilgisayar bilecek kullanacak diye bir zorunluluk yok.Firewall konusu güzel bir konuydu.Ama ücretsiz firewall programları bulamıyorum.Bulsamda kesin spyware oluyor.Valla bilgisayarım Allah'a emanet internetteyken.Fakat ADSL konusunu ele aldığınız sayıda çok bilgilendim.Sizi okuduktan sonra ADSL çektirmeye karar verdim.Başka,Age of Empires III oyununu tanıttıktan sonra oyunu aldım.Şimdi aklıma geldi oyunlar bölümüne biraz daha yer verirseniz ve oyunların tekli çeşitlerine yar verilse derginiz tadından yenmez olur.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

R02I4I5X
12-08-2006, 17:59   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
350 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

cd,dvd ve dergide ki "yazılım" arttırılsın lütfen.

Eski Chip cd içeriği gözümde tütüyor :(