İyi-mail projesi e-posta sayısını azalttı!

CHIP Online
05-08-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

E-posta'ları düzgün, kurallara uygun olarak yazmak ne kadar önemli? Cevabı bu projede saklı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iyi ... -azaltti_41893.html

Günümüz iş dünyasında e-mail kullanımı son derece basit ancak başarı ve verimlilikte kilit bir unsur. Turkcell Superonline, bu görüşten hareketle, şirket içinde doğru, sonuç odaklı ve etkin e-posta kullanım alışkanlığını yerleştirmek üzere "İyi-mail" projesi başlattı. Projenin henüz ilk fazı tamamlandığı halde, şirket içi e-mail gönderimlerinde yüzde 22 azalma kaydedildi.
 
Ofis çalışanlarının posta kutularını dolduran gereksiz, profesyonel görünmeyen, kötü yazılmış her bir e-mail, alıcılar açısından daha fazla mesai anlamına geliyor. Doğru ve etkili yazılmış e-mailler ise iş verimliliğine katkı yaptığı gibi, gönderen kişinin profesyonel imajına da olumlu etki ediyor.

Turkcell  Superonline İnsan Kaynakları Müdürü Gözde Tutanç, e-posta kullanımının basit görünmekle birlikte modern iş dünyasında başarının önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, bu düşünceden hareketle şirket içinde doğru, sonuç odaklı ve etkin e-posta kullanım alışkanlığını yerleştirmek üzere "İyi-mail" projesini başlattıklarını söyledi. Tutanç, doğru e-posta kullanımının, Turkcell Superonline  gibi bir teknoloji şirketi için büyük önem taşıdığına işaret ederek,  "İyi-mail" projesinin posta kutularını gereksiz yere dolduran, verimliliği düşüren, vakit kaybettiren ve bazen iletişimi sınırlayan e-postaları azaltmayı hedeflediğini dile getirdi.


Tüm Konu: İyi-mail projesi e-posta sayısını azalttı!

Kaynak: www.chip.com.tr