iyzico, Türkiye pazarındaki gücünü artırıyor.

CHIP Online
11-08-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iyzico, 2,9 milyon TL'lik yatırımıyla Türkiye pazarındaki gücünü artırıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iyz ... rtiriyor_48879.html

Resimlerle: En garip 10 web sitesi!

Ödeme sistemleri alanında Türkiye e-ticaret pazarına pek çok hizmet sunan ve yenilikçi yapısıyla farkını konuşturan iyzico, önemli bir yatırım aldığını duyurdu. Toplamda 2,9 milyon TL seviyesindeki ikinci tur yatırımı yapıldı. iyzico bu yatırımı yerel ve global bir satış ekibi kurmak, yeni ödeme kurumu lisanslı çalışmalarına hız vermek ve yeni çözüm ve hizmetler geliştirmek için kullanacak.


iyzico, 2,9 milyon TL'lik bir yatırım aldığını duyurdu. Yatırım, Türkiye odaklı yatırım şirketi 212 Capital Partners ve iyzico'ya daha önce de yatırım yapan Avusturya odaklı Pahicle Invest tarafından yapıldı. Bu sayede iyzico, Türkiye pazarına yönelik hamlelerini daha hızlı hayata geçirmek için çalışacak.


Geçen sene aldığı 2,5 milyon TL'lik yatırımdan bu yana Kredi Kartı Saklama, Abonelik Sistemi ve iyzico Platform gibi pek çok yeni hizmet ve çözüm geliştiren iyzico, 2,9 milyon TL'lik son yatırım ile yenilikçi, güvenilir ve kaliteli hizmet sunma anlayışına devam edecek. iyzico'nun yeni ödeme kurumu lisanslı çalışmalarına hız katacak olan yatırım ile yerel ve global çapta bir satış ekibi de kurulacak. 

Tüm Konu: iyzico, Türkiye pazarındaki gücünü artırıyor.

Resimlerle: En garip 10 web sitesi!

Kaynak: www.chip.com.tr