İzmir Arçelik Servisleri Site Tanıtım

klimancello
24-05-2012, 15:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

İzmir Arçelik Servisleri hizmet verdiği sektör ve teknoloji gereksinimi doğrultusunda siz değerli izmir arçelik kullanıcılarına Yeni açılan web sitesi il 7 gün 24 saat hizmet veriyor.  4 müşteri temsilcisi 14 teknisyen ve 11 mobil full donanımlı servis araçları ile ekonomik çözümler sunmaya devam ediyor.

Yapılan tamirata ve değişen yedek parçalara 2 sene garanti veren ve iş teslimi garanti belgesini kaşeleyip imzalatan teknisyenlerimiz tüketicilere teslim etmektedirler.

İzmir Arçelik Servisleri Kredi kartı ile ödeme kolaylığı ve taksit imkanı da sunmaktadır. 

Arızalı cihazlarınıza yerinde müdahale etmek ile beraber aynı gün sorununuzu giderme ve %100 müşteri memnuniyetini garanti ediyor. Sizde Servis merkezimizden hizmet almak için 444 4 656 numaralı hizmet hattımızı yada web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

klimancello
26-05-2012, 10:11   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012
Alıntı: Ertan CİNGÖZ  
Konu ile alakalı olarak size şunu önerebilirim.

Seo konusunda uzman bir firma ile çalışmayı deneyin.

(İstediğiniz kelimeyi önlere getirme yöntemidir.) Bu şekilde yaparak, bu işten çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bunun dışında " yetkili " kelimesi bildiğim kadarıyla çok kötü sonuçlar verebiliyor.

Aklınızda bulunsun, hayırlı işler

saolsaın hocam istediğim anahtar kelimelerde birinci sıradayım zaten. Yetkili servis konusundada sitede ve sayfalarda öyle bi ibare kelime kesinlikle geçmiyor.. yinede saol..