İzmir Web Tasarım

izmirwebtasarim
13-06-2021, 09:42   |  #1  
izmirwebtasarim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2021

Markanıza uygun ve sizi yansıtacak bir tasarım çalışması yaparak müşterilerinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Dijital dünyaya atacağınız adımı çok daha güçlü alt yapılar ve yeni nesil teknoloji sağlamlaştırıyoruz.

izmir web tasarım ajansı olarak mekait her zaman yanınızda.

İzmir Web Tasarımı mevzusunda bir oldukca izahat ve makaleler yazılı olsa da, web tasarımı denildiğince ilk akla gelen ustalaşmış iş anlayışlı uzman bir ekiptir. Zira elinizdeki materyaller ne kadar besleyici ve oldukca olursa olsun uzman kişiolerin eline geçmediği takdirde ortaya çıkacak internet sayfası amacına hizmet etmemiş olacaktır. Mekait olarak Web tasarımında dikkat ettiğimiz hususlar vardır.

Görsellik

Yapmış olduğumuz web tasarımında ziyaretçileri yormayacak görsellikler, birbiriyle uyumlu renkler, görsel grafikler ve bakıldığında ne anlatmak istediğini ifade eden resimler kullanıyoruz.

Sadelik

Yapmış olduğumuz Web site tasarımları görünüşte mütevazı fakat bir o denli kapsamlı ve açıklayıcıdır. Karmaşıklıktan uzak, kolay anlaşılabilir bir o denli da güzel görünümlü siteler ile sanal dünyanıza dokunuyoruz.

Zenginlik

Tasarımını yaptığımız siteler içerik olarak benzersiz zenginliğe haizdir. Okunduğunda kullanıcıları sıkmayacak ve tam olarak ne anlatmak istediğini ifade eden ürün yazıları ile sitenizi besliyoruz.

Hız

Bir ziyaretçi için en tahammül edilemeyecek şey bir web sitenin yavaş açılmasıdır. Site ne kadar güzel ve profesyonelce olursa olsun yavaş oluşturulan sayfalar, yüklenmek bilmeyen resimler bir ziyaretçinin siteyi derhal terk etmesine sebep olan en mühim etkendir. Mekait olarak yaptığımız kodlama ve tasarımlarla siteyi kasmadan süratli şekilde açılmasını sağlıyoruz.

Kolaylık

Bir website kullanım olarak kolay olmalıdır. İç İçe girmiş menüler, aradığında bulunmayan sayfalar ve nerede olduğu belli olmayan ürün ve yazışma forumları... Mekait olarak bu tarz şeyleri tamamen ortadan kaldırıyoruz ve tıkı bir inci şeklinde dizilmiş menüler ve kolay kullanımlı siteler hayata geçiriyoruz.

Teknoloji

Web tasarımı yaparken sitenizin arama motorları tarafınca sevilebilmesi için günümüz teknolojisi ile uyumlu olması gerekmektedir. Web 2.0 teknolojisi ile yaptığımız web site tasarımları gerek arama motorlarına kolay indexlenmesi gereksede arama motorlarında kolaylıkla bulunması ile farkını ortaya koymaktadır.

Güncelleme

Yaptığımız İzmir web tasarımları ileriye dönük kullanım kolaylığı olması sebebiyle ve daha sonrasında sitenize ekleyeceğiniz ürün ya da makeleler yada düzenlemeler için bir açık oturum vesilesiyle 7/24 ekleme, değişiklik yapma yapılacak şekilde tasarlıyoruz. Dolayısıyla Web sitenizi güncellerken kucak dolusu paralar harcamanıza gerek kalmıyor

Kaynak Web Site: https://mekait.com/web-tasarim/izmir/

Son Düzenleme: izmirwebtasarim ~ 21 Haziran 2021 13:19 Neden: