Jabra Sport Wireless+ Türkiye'de!

CHIP Online
13-08-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünya şampiyonlarının tercihi kablosuz spor kulaklığı Jabra Sport Wireless+ Türkiye'de

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/jab ... rkiye-de_48904.html

Resimlerle: Kulaklık onlara yakışıyor

Mobil tüketici pazarına yönelik hands-free (eller serbest) iletişim ürünleri geliştiren dünyanın lider kablosuz iletişim markası Jabra, profesyonel sporcuların tavsiyeleri doğrultusunda, yoğun idmanları sırasında sporculara üstün hareket özgürlüğü sağlayan özel bir kablosuz kulaklık tasarladı. Kulağa kolaylıkla kilitlenen Jabra Sport Wireless+, sporcuların ayrılmaz bir parçası olacak.


Spor yaparken güçlü basıyla ve FM radyosuyla müzik dinleyip tek bir dokunuşla arama yapma imkânı sunan kulaklık, aynı zamanda kulağa kolaylıkla kilitlenebilme özelliği sayesinde kulaklığın kaymasına ve düşmesine engel oluyor. En ağır idman ve hava koşullarına dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Jabra Sport Wireless+, ter geçirmiyor ve yağmura, darbelere ve toza karşı ABD ordusunun standartlarında koruma sağlıyor. Testler sırasında 1.5 metreden atılan, 5000 kez bükülen ve 3 kg'lık bir kuvvetle boyun kablosu çekilen kulaklık, herhangi bir zarar görmeden çalışmaya devam ediyor.


Jabra Sport Wireless+, dünyanın en iyi atletleri tarafından belirlenen standartları karşılamak üzere tasarlanan ve Jabra'nın spor kategorisindeki en yeni ürünlerinden biri. Aynı zamanda beş kez Ironman Dünya Şampiyonu olan Craig "Crowie" Alexander'ın da tavsiyesi. Tüm zamanların 10 Büyük Erkek Iron Mesafe Tri-atletlerinden biri olarak dünya çapında ün salan Craig Alexander, "Jabra Sport ürünlerini kalitesi, rahatlığı ve dış ortam şartlarına karşı üstün dayanıklılığı nedeniyle tercih ediyorum. Benim için en önemli şey, ekipmanımın da benim kadar sıkı çalışması ve zor şartlara ayak uydurabilmesi. Bu nedenle benim için her şey performansta bitiyor" diyor.


Sporcuların ihtiyaçları doğrultusunda en yeni teknolojiyle tasarlanan Jabra Sport Wireless+ kablosuz kulaklığın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 389.90 TL (KDV dâhil).

Tüm Konu: Jabra Sport Wireless+ Türkiye'de!

Resimlerle: Kulaklık onlara yakışıyor

Kaynak: www.chip.com.tr