JBL'den yüksek performanslı kulaklıklar!

CHIP Online
22-08-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kulaklığınızın kulağınızda durmaktan öte tarzını yansıtmasını istiyorsanız, işte aradığınız kulaklık

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/jbl ... akliklar_42189.html

60 yılı aşkın bir süredir önemli konser ve kayıt stüdyolarını seslendiren JBL şimdi de piyasaya sunduğu kulaklıkları ile kulağınızın pasını silecek. Günümüzde tüketiciler günlük yaşamlarında rahatça kullanacakları ve kendi tarzlarını yansıtan kulaklıklar kullanmayı tercih ediyor. Bu sebepten piyasanın değişen zevklerini karşılamak için JBL mühendisleri,  yüksek performanslı sürücüler ile üstün frekans tepkisi ve yüksek ses çıkışı sağlayan ve doğru sesi dinleyenlere sunan kulaklıklar üretti. Kulak içi ve kulak üstü olmak üzere mevcut olan kulaklıklarda kablo karışıklığının önüne geçmek için düz kablo teknolojisi kullanılmış.


Kulak içi modellerde rahat kullanım için S-M-L olmak üzere üç farklı boyutta silikon kulak ped bulunur.


Kulak üstü ürünlerde çıkarılabilir kablo özelliği ile kolay taşıma ve kablo kopmasına karşı koruma sağlanmış. Yine bu modeller DJ eksen mekanizması ile 180 derece döndürülebilen kulak pedlerine sahip.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2013082117074864472.jpg" alt="" width="566" height="461" />


Apple kontrol kumandası ile gelen çağrılara cevap verebilir, dinlediğiniz müziğin ses seviyesini ve şarkı seçimini kontrol edebilirsiniz..Tüm ürünlerde taşıma çantası mevcut.

Tüm Konu: JBL'den yüksek performanslı kulaklıklar!

Kaynak: www.chip.com.tr